Ny Disney-film

Se første glimt fra den nye Cruella-filmen

Emma Stone har kapret hovedrollen som skurken. Hva synes du?

EMMA STONE: Den amerikanske skuespilleren har kapret rollen som den britiske Disney-skurken Cruella. Foto: Disney
EMMA STONE: Den amerikanske skuespilleren har kapret rollen som den britiske Disney-skurken Cruella. Foto: Disney Vis mer
Publisert

De siste årene har Disney sluppet såkalte «live action»-versjoner av filmklassikerne sine. Disse filmene er jo tegnefilmer og de som er blitt sluppet i nyere tid er spilt inn med ekte dyr og mennesker og ekte omgivelser.

Vel, i visse filmer har ikke dyrene vært ekte, da. Det hadde nok vært en langt mer «spennende» innspilling dersom Løvenes Konge skulle blitt spilt inn med ekte løver, vortesvin og hyener.

«Mulan» er den siste blant disse filmene som er blitt sluppet, men vi vet at det er mange flere som er på gang. Nylig fikk vi se et lite klipp fra en av dem vi har ventet stort på: «Cruella».

Allerede i 2019 ble nyheten om at Emma Stone (32) skulle spille 101 Dalmantinere-skurken i en ny film som handlet om selveste Cruella de Vil, og nå er den første traileren her.

Flere medier har omtalt filmklippet, og flere har hengt seg opp i måten den fremstilles. Vi må si oss ganske enige i det The Verge har valgt å skrive om traileren: «Det føles mer som The Joker enn 101 Dalmantinere.»

Akkurat den følelsen satt vi også igjen med etter å ha sett litt over ett minutt av filmen! Men vi visste jo at det måtte bli litt mørkt. Etternavnet til skurken betyr jo faktisk djevelen, og hun elsker å bruke pelsen til søte, små hunder til å lage kåper. Det er ikke akkurat grunnlaget for en koselig Disney-film!

Det kan se ut til at vi i denne filmen skal bli bedre kjent med Cruella før hun måtte de mange hundre dalmantinerne, og forstå litt bedre hvorfor hun ble som hun ble.

Vi gleder oss uansett til å se det ferdige resultatet! Gjør du?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer