Se første trailer til «Wonder Woman»-oppfølgeren

Endelig!

TILBAKE: Gal Gadot briljerte i rollen som DC-heltinnen Wonder Woman da filmen med samme navn kom ut i 2017. Nå får fansen første titt på oppfølgeren. FOTO: Warner Bros.
TILBAKE: Gal Gadot briljerte i rollen som DC-heltinnen Wonder Woman da filmen med samme navn kom ut i 2017. Nå får fansen første titt på oppfølgeren. FOTO: Warner Bros. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Batman, Superman, Spider-Man, Iron Man, Aquaman, Thor, Captain America...

Superhelter og filmer om dem har vært populært i flere tiår (Superman er forøvrig den eldste – han dukket først opp i en tegneserie i 1938).

Det er noe helt eget ved å kunne drømme seg bort i et univers hvor det finnes mer mellom himmel og jord – utenomjordiske krefter, liv på andre planeter, magi – men det har likevel ligget en slags mørk sky over superhelt-filmene.

De supre karakterene har nemlig vært, så godt som utelukkende, menn.

Heldigvis begynner dét å forandre seg. Det mest markante vendepunktet kom med braksuksessen «Wonder Woman» i 2017.

Gal Gadot (34) spiller hovedrollen som den titulære karakteren, også kjent som krigerprinsessen Diana, som må stoppe menneskeheten fra å utslette seg selv. TV-serie-veteranen Patty Jenkins (48) satt i regissørstolen.

Filmen tjente inn elleville 7.5 milliard kroner på verdensbasis. Den satt også ny rekord for en produksjon regissert av en kvinne.

Nå er den aller første traileren til oppfølgeren, «Wonder Woman 1984», sluppet!

LES OGSÅ: Disse filmene gleder vi oss mest til å se i 2020

Som tittelen tilsier, finner filmen sted på 80-tallet – med alt dét innebærer. Den ferske traileren byr på både neonfarger, retro TV-skjermer og musikk som ikke kunne tilhørt noe annet tiår.

Foreløpig er handlingen i stor grad et mysterium, men vi vet at Chris Pine (39) er tilbake i rollen som Steve Trevor.

Det er også kjent at Pedro Pascal (44) – best kjent som Oberyn Martell i «Game of Thrones» – portretterer karakteren Maxwell Lord, mens den norskættede humordronningen Kristen Wiig (46) spiller skurken Cheetah.

«Wonder Woman 1984» har verdenspremiere 5. juni neste år, og er mildt sagt etterlengtet. Både av fansen og i bransjen forøvrig.

Forventningene ble neppe lavere etter at hovedrolleinnehaver Gal tidligere i år avslørte at hun brøt sammen i gråt etter å ha sett filmen for første gang.

– Å se seg selv i en film er alltid en veldig rar opplevelse. Man er nervøs, man dømmer sin egen prestasjon hele tiden... Men første gang jeg så «Wonder Woman 1984», glemte jeg at det var meg, fortalte 34-åringen ifølge nettstedet Comic Book.

– Jeg synes handlingen var spennende på tross av at jeg spilte inn filmen i åtte måneder og har lest manuset en million ganger. Det var fantastisk å se alle puslespillbitene forenes. Jeg ringte Patty (regissøren, jour. anm.) og gråt. Jeg reagerte enda sterkere på denne enn den første, fortsatte stjernen.

Snakk om å legge lista høyt. Vi gleder oss!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer