Angelina Jolie

Se hvem hun kom på festen med!

Angelina Jolie strålte arm i arm med sitt følge på festen i Det hvite hus.

ANGELINA JOLIE: ... valgte selskapet med omhu da hun var invitert i celebert selskap i april 2023. FOTO: AP Photo/Alex Brandon/NTB
ANGELINA JOLIE: ... valgte selskapet med omhu da hun var invitert i celebert selskap i april 2023. FOTO: AP Photo/Alex Brandon/NTB Vis mer
Publisert

Det slo sprakende gnister da Brad Pitt og Angelina Jolie møttes i 2003, under innspillingen av actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». De to superstjernene spilte et ektepar som fant ut at de begge var leiemordere, på jakt etter hverandre, og søt musikk oppsto.

Da paret møttes var Angelina alenemor og nylig separert fra skuespiller Billy Bob Thornton. Pitt på sin side var fortsatt gift med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston, og skandalen var naturlig nok et faktum. Ja, det var som om fansen delte seg i to leire, de som holdt med Jennifer og de som holdt med Brangelina.

LYKKE: Sjelden hadde verden sett et vakrere par enn «Brangelina». Ett år senere, i 2016, tok ekteskapet slutt. FOTO: MARK RALSTON / AFP/NTB
LYKKE: Sjelden hadde verden sett et vakrere par enn «Brangelina». Ett år senere, i 2016, tok ekteskapet slutt. FOTO: MARK RALSTON / AFP/NTB Vis mer

Kortvarig lykke

Angelina Jolie hadde allerede adoptert tre barn, som Brad senere skulle bli adoptivfar for. Maddox fra Kambodsja, Zahara Marley fra Etiopia og Pax Thien fra Vietnam. I tillegg fikk paret tre biologiske barn, datteren Shiloh, samt tvillingene Vivienne og Knox.

Men lykken skulle bli kortvarig. I 2016, to år etter det storslagne bryllupet ved Como-sjøen i Italia, søkte Jolie om skilsmisse, og ba om foreldrerett for deres seks barn, og med besøksrett for Pitt.

TALLRIK GJENG: Familien Jolie Pitt på flyplassen i Tokyo på vei hjem i 2011. FOTO: Keizo Mori/UPI/Shutterstock/NTB.
TALLRIK GJENG: Familien Jolie Pitt på flyplassen i Tokyo på vei hjem i 2011. FOTO: Keizo Mori/UPI/Shutterstock/NTB. Vis mer

Advokaten hennes kom med følgende uttalelse til People:

«Angelina Jolie Pitt har søkt om å oppløse ekteskapet. Denne beslutningen ble gjort for familiens beste. Hun vil ikke kommentere noe på dette tidspunktet, og ber om at familien får privatliv gjennom denne vanskelige tiden.».

Sterke påstander

Siden da har det vært påstander fra begge hold, og mens Brad har vært å se med andre kvinner, har det vært heller stille rundt Angelinas kjærlighetsliv.

Hun var lenge FN-ambassadør for flyktninger, og har vist stort sosialt engasjement, og da hun i april 2023 ble invitert av president Joe Biden til Det hvite hus i forbindelse med et besøk fra den Sør Koreanske presidenten Yoon Suk-yeol, var det med en helt spesiell mann ved sin side.

Angelina hadde nemlig valgt å ta med seg eldstesønnen Maddox (22), og hun så svært stolt ut da hun ankom den høytidelige middagen med sin sønn.

Under middagen var det kulturelle innslag også med Sør Koreanske kunstnere, og de to landenes flagg prydet inngangspartiet.

Maddox så ut til å trives arm i arm med sin mor.

GODT SELSKAP: Angelina Jolie og sønnen Maddox Jolie-Pitt på vei inn i Det Hvite Hus i april 2023. FOTO: AP Photo/Alex Brandon/NTB
GODT SELSKAP: Angelina Jolie og sønnen Maddox Jolie-Pitt på vei inn i Det Hvite Hus i april 2023. FOTO: AP Photo/Alex Brandon/NTB Vis mer

22-åringen har allerede rukket å utmerke seg som innen film, og i 2016 var han medprodusent i morens film «And then they killed my father». I et intervju med People hadde han bare godt å si om Netflix-filmen, og om samarbeidet med moren:

– Jeg prøvde å hjelpe til der jeg kunne. Hun er morsom og enkel å jobbe med. Hun er fantastisk.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer