Debuterte som rapper

Se hvem som stjal showet

Det er kanskje bare et tidsspørsmål før pappa Kanye West må trå til side?

Publisert

Da rapstjernen Kanye West nylig lanserte høst- og vinterkolleksjonen til klesmerket sitt «Yeezy» under moteuka i Paris, var det ikke nødvendigvis klærne som fikk mest oppmerksomhet.

Uventet gjest på scenen

Riktignok var presseoppbudet stort, og blitsen regnet over modellene etter hvert som de skred nedover catwalken.

Men de som virkelig var en show stopper, og som fikk alle til å smile, med unntak av kanskje modellene, var da Kanye og Kim Kardashians datter North (6) kom på scenen og grep til mikrofonen.

Superpar

Kim Kardashian og Kanye West er to av Hollywoods store stjerner og paret er gift, og har fire barn, hvorav North altså er den eldste.

North går for å være et kreativ barn, og under pappa store kveld i Paris var hun med ut på scenen, med en mildt sagt stolt far ved siden av:

Med den sjarmerende opptredenen for verdenspressen spørs det om ikke datteren har fått smaken musikk, og kanskje er det bare et tidsspørsmål før North har presset pappa og mamma ut av rampelyset?

LES OGSÅ: Victoria om mannens besettelse: – Det ødelegger livet mitt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer