Kim Kardashian

Se Kim Kardashians (35) musikkvideo her

Dette hadde du kanskje glemt?

MUSIKKVIDEO: Dette bildet er ikke tatt fra da Kim Kardashian (t.v.) spilte inn sin egen låt "Jam", men fra en episode av tv-serien Keeping Up With The Kardashians hvor jentene spiller inn en sang til moren Kris Jenner. Foto: Xposure
MUSIKKVIDEO: Dette bildet er ikke tatt fra da Kim Kardashian (t.v.) spilte inn sin egen låt "Jam", men fra en episode av tv-serien Keeping Up With The Kardashians hvor jentene spiller inn en sang til moren Kris Jenner. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var et par stykker i redaksjonen som fikk hakeslepp da jeg spurte om de hadde sett musikkvideoen til Kim Kardashian (35) - eller i det hele tatt hørt sangen! For det var det nemlig ikke mange som hadde. Og det viser seg at det er utrolig mange som ikke har fått med seg at frøken Kardashian har vært innom musikkverdenen hun også. 

35-åringen, som nå er gift og har to barn med rapperen Kanye West (38), ble for alvor kjent da sexvideoen med ekskjæresten Ray J ble sluppet. Og man skulle kanskje tro at dette var superstjernens flaueste minne fra kjendisårene, men det er det altså ikke. På tv-programmet «Watch What Happens Live» med Andy Cohen forteller Kardashian at hun skulle ønske at hun ikke hadde gjort dette.

- Jeg liker ikke når folk gjør ting de ikke burde gjøre. Hvem ga meg liksom retten til å bli en sanger? Altså, jeg har ikke en bra stemme. 

Så, er du enig med «sangeren» selv? Sjekk ut musikkvideoen Jam (Turn It Up) med Kim Kardashian under annonsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer