Se så lik Brad Pitt har vært kjærestene sine

Disse bildene må du se!

SOM TO DRÅPER VANN: Vi humrer godt av disse bildene av Brad Pitt med tidligere flammer... FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Vi humrer godt av disse bildene av Brad Pitt med tidligere flammer... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Brad Pitt har vært i rampelyset i årevis. Som de fleste andre stjerner startet han karrieren med diverse strøjobber – en av de første rollene hans var i en Pringles-reklame i 1989 – før det store gjennombruddet kom.

Siden den gang har han briljert i kjente filmer som «Seven», «Fight Club» og «Inglourious Basterds».

Men det er ikke bare på karrierefronten fansen følger med: Også den profilerte skuespillerens kjærlighetsliv har vært – og er – under lupen.

Gjennom årene har Pitt blant annet datet Juliette Lewis, Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Jennifer Aniston og Angelina Jolie. (De to sistnevnte stjernene var han som kjent gift med, og gikk fra den første til fordel for den andre...)

Noe vi dog ikke har lagt merke til, i alle fall ikke før Twitter-brukeren @sarahmcgbeauty nylig poengterte det, er at 55-åringen liker å ligne på kvinnene han er forelsket i.Ja, du leste riktig – og bildebevisene er like overbevisende som de er hysterisk morsomme.

Bildene ble spredt som ild i tørt gress på sosiale medier, og fanget faktisk oppmerksomheten til av en av kvinnene det omhandler: Nemlig Gwyneth Paltrow.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer