Kjendisbarn:

Se så lik hun er mamma

Valentina drømmer om å følge i morens fotspor.

LIK MAMMA: Ser du hvem Valentinas berømte mor er? FOTO: Skjermdump Instagram
LIK MAMMA: Ser du hvem Valentinas berømte mor er? FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

I en alder av bare 14 år er Valentina Pinault allerede å se på forsiden av mai-utgaven av meksikanske Vouge.

Riktig nok sammen med sin berømte mor, Salma Hayeks (55), som vi kjenner fra filmer som «Frida», «Once upon a time in Mexico» og «Grown ups».

I intervjuet, skrevet på spansk, snakker mor og datter åpent om jobb, klesskapene sine og mer. Det skriver Page Six.

MAMMAS FØLGE: Slik så lille Valentina ut i 2011 da hun var mamma, Salma Hayeks følge under premieren på «Pus med støvler», eller kanskje var det omvendt. FOTO: NTB
MAMMAS FØLGE: Slik så lille Valentina ut i 2011 da hun var mamma, Salma Hayeks følge under premieren på «Pus med støvler», eller kanskje var det omvendt. FOTO: NTB Vis mer
MEDIETRENT: Valentina Pinault er vant til oppmerksomheten som kommer med morens kjendisstatus og har vært med på mye gjennom oppveksten. Her er hun under en premiere i 2015. Foto: NTB.
MEDIETRENT: Valentina Pinault er vant til oppmerksomheten som kommer med morens kjendisstatus og har vært med på mye gjennom oppveksten. Her er hun under en premiere i 2015. Foto: NTB. Vis mer

Kler seg som hun vil

«Vi krangler om klær fordi hun tar alt fra skapet mitt», forteller Hayek, som legger til at datteren alltid har vært veldig viljesterk når det kommer til hva hun skal ha på seg:

«Jeg har aldri fått velge ut klær til henne, ikke engang da hun var liten, og det har jeg alltid likt».

Valentina forteller at selv om hun liker morens eksklusive designerklær, betyr ikke merker særlig mye for henne. Hun går kledd i det hun liker og kombinerer gjerne med vintage-plagg.


Og det å være god på mote ligger visst i familien. Salmas ektemann og Valentinas far, François-Henri Pinault, er nemlig sjef i selskapet Kering, som eier Gucci. Hayek og Pinault har vært gift siden 2009. Det har gått rykter om at skuespilleren giftet seg for penger, noe hun har kraftig avvist.

Selv om Valentina robber morens klesskap, gir hun også noe tilbake: sminketips.

«Hun er veldig god på makeup, nå er det hun som lærer meg», sier Hayek.

Valentina forteller at hun ikke sminker seg for å skjule lyter, hun mener at mørke ringer under øynene, for eksempel, kan være effektfullt i seg selv.

LIGNER MAMMA: Det er ikke alle som liker å høre at de blir mer og mer lik moren sin, men det kan umulig stemme når det gjelder Salma Hayeks datter, Valentina Pinault. Her bilde fra premiere på filmen «Eternals» i 2021. Foto: NTB.
LIGNER MAMMA: Det er ikke alle som liker å høre at de blir mer og mer lik moren sin, men det kan umulig stemme når det gjelder Salma Hayeks datter, Valentina Pinault. Her bilde fra premiere på filmen «Eternals» i 2021. Foto: NTB. Vis mer

I morens fotspor

Valentina er ikke ukjent med å ha oppmerksomheten rettet mot seg. Hun har gjennom oppveksten vært med mamma på flere premierer, og hun og stesøsteren, 21 år gamle Mathilde Pinault, var nylig å se på Balenciages moteshow i Paris.

Fans ser nok frem til å se henne sammen med moren på den røde løperen igjen, men Valentina har også sine egne planer:

«Jeg har veldig lyst å bli skuespiller også regissør» forteller tenåringsjenta og legger til at en karriere i morens fotspor gir mening for henne. Og med en prisbelønnet skuespiller, produsent og regissør, som mor, skulle vel det kunne la seg ordne.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer