Kjendisbarn

Se, så lik hun er pappa

Du ser vel hvem denne jenta er datteren til?

KJENDISBARN: Ti år er gått siden dette bildet ble tatt. Her fra en handletur i Santa Monica i 2013. FOTO: Broadimage/REX /NTB
KJENDISBARN: Ti år er gått siden dette bildet ble tatt. Her fra en handletur i Santa Monica i 2013. FOTO: Broadimage/REX /NTB Vis mer
Publisert

Ti år har gått siden bildet ble tatt av denne jenta, mens hun var på handletur med mamma og lillesøsteren, uten pappa.

Og ikke en hvilken som helst pappa. Faren hennes heter egentlig Carlos, med Irwin til mellomnavn, og deler etternavn med sin far og søsken. Men der søsknene har beholdt etternavnet, har vår venns far, og hans far igjen, tatt seg nytt etternavn i jobben som skuespillere.

Kontroversene har vært mange rundt vår unge venninnens far. Siden han slo gjennom har han spilt i flere storfilmer i Hollywood, og vært fast å se i en sitcom på TV. Helt til han i 2011 fikk sparken. Det skal ha vært hans livsførsel, med påstått bruk av rus og prostituerte, som skal ha krasjet med kanalens profil.

Gift fire ganger

Faren hennes har vært gift tre ganger og har ett samboerskap bak seg, som tok slutt samme år som han fikk sparken fra kanalen CBS.

Vår unge venninnen har fire yngre søsken, og moren hennes er Denise Richards, som faren var gift med fra 2002 til 2006. Denise er også skuespiller og har gjort regelmessige opptredener i Spin City, Two and a Half Men, Venner for livet og Seinfeld. Hun er også kjent fra megasuksessen Love Actually, og en av nevnte innspillinger var også arbeidsplass for vår unge venninnes far.

Jenta vi er ute etter heter Sami, og går ofte under navnet Sam. Og til tross for skilsmissen og kontroversene rundt faren, har moren sagt i et intervju at hun aldri har snakket stygt om faren foran barna. Likevel, i 2021, bekreftet faren at datteren nå hadde flyttet fra moren og inn hos ham. I 2022 feiret mor og datter imidlertid morsdag sammen, og ting syntes harmonisk.

Kontroversiell datter

Da Sami senere begynte å figurerer på OnlyFans, skal faren ha uttalt at han ikke støttet datterens valg, og at det ikke «skjedde under hans tak». Moren uttalte at datteren nå var voksen, og tok sine egne beslutninger, og at alt hun kunne gjøre var å stole på vurderingene hennes, ifølge UsWeekly.

Har du skjønt hvem vi snakker om? Vi tar et hint til.

Samis far sto i 2015 frem som HIV-positiv, noe som vakte oppsikt. Han hadde da vært smittet i fire år. I et senere intervju fortalte han at han hadde brukt store summer på å hindre folk i å røpe diagnosen, før han til slutt sto frem selv.

Vi snakker selvsagt om skuespiller Charlie Sheen, kjent blant annet fra Platoon, Wall Street og Two and a half men.

POSITIV: Charlie Sheen under Elton John Aids Foundation's 24th Annual Academy Awards viewing party i Hollywood Park i 2016. Sheen er selv HIV-positiv. FOTO: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
POSITIV: Charlie Sheen under Elton John Aids Foundation's 24th Annual Academy Awards viewing party i Hollywood Park i 2016. Sheen er selv HIV-positiv. FOTO: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Charlie Sheen var en av 80- og 90-tallets store stjerner, og mange ble overrasket da han sto frem som HIV-positiv. I et intervju med Today, sa Sheen i forbindelse med diagnosen:

– Det er tre vanskelige bokstaver å ta innover seg. Det er et vendepunkt i livet.

Han sa i 2017 til Good Morning America at han ønsker å være et talerør for andre med sykdommen:

– Jeg føler at jeg holder opp en fakkel for en masse folk der ute som lider av det samme.

Eldstedatteren Sami ble født i 2004 og året etter fikk hun søsteren Lola. Faren fikk tvillingene Max og Bob i 2009, mens moren adopterte datteren Eloise i 2011.

I likhet med foreldrene har Sami prøvd seg som skuespiller, og hadde en mindre rolle i Two and a Half Men i 2004, samme år som hun ble født. Både hun og søsteren Lola medvirket i morens serie «Denise Richards: It’s Complicated» i 2008.

Sami har vært på Instagram siden 2006, og hennes aller første bilde var av seg selv på hesteryggen, mens hun driver med sprangridning.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer