Kjendisbarn

Se, så lik hun er pappa

Du ser vel hvem denne jenta er datteren til?

KJENDISBARN: Ti år er gått siden dette bildet ble tatt. Her fra en handletur i Santa Monica i 2013. FOTO: Broadimage/REX /NTB
KJENDISBARN: Ti år er gått siden dette bildet ble tatt. Her fra en handletur i Santa Monica i 2013. FOTO: Broadimage/REX /NTB Vis mer
Publisert

Ti år har gått siden bildet ble tatt av denne jenta, mens hun var på handletur med mamma og lillesøsteren, uten pappa.

Og ikke en hvilken som helst pappa. Faren hennes heter egentlig Carlos, med Irwin til mellomnavn, og deler etternavn med sin far og søsken. Men der søsknene har beholdt etternavnet, har vår venns far, og hans far igjen, tatt seg nytt etternavn i jobben som skuespillere.

Kontroversene har vært mange rundt vår unge venninnens far. Siden han slo gjennom har han spilt i flere storfilmer i Hollywood, og vært fast å se i en sitcom på TV. Helt til han i 2011 fikk sparken. Det skal ha vært hans livsførsel, med påstått bruk av rus og prostituerte, som skal ha krasjet med kanalens profil.

Gift fire ganger

Faren hennes har vært gift tre ganger og har ett samboerskap bak seg, som tok slutt samme år som han fikk sparken fra kanalen CBS.

Vår unge venninnen har fire yngre søsken, og moren hennes er Denise Richards, som faren var gift med fra 2002 til 2006. Denise er også skuespiller og har gjort regelmessige opptredener i Spin City, Two and a Half Men, Venner for livet og Seinfeld. Hun er også kjent fra megasuksessen Love Actually, og en av nevnte innspillinger var også arbeidsplass for vår unge venninnes far.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer