Kate Moss

Se så like mor og datter er!

Ser ut som to dråper vann.

SOM MOR, SÅ DATTER: Etter at bildene av mor og datter som er på vei hjem ble publisert, har den svimlende likheten mellom blitt mye omtalt. FOTO: NTB Scanpix
SOM MOR, SÅ DATTER: Etter at bildene av mor og datter som er på vei hjem ble publisert, har den svimlende likheten mellom blitt mye omtalt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 6. april var det duket for det storslåtte bryllupet til designer Marc Jacobs (55) og modell Char Defrancesco (35) i New York. På gjestelista bugnet det av celebert selskap, og inn dørene kom blant andre Naomi Campbell, Gigi og Bella Hadid, Cindy Crawford - ja, lista over ikoniske motenavn er lang.

Blant dem var også supermodell Kate Moss (45) sammen med sin 16 år gamle datter Lila til stede. Lila landet nemlig sin aller første modellkampanje i fjor sammen med motemerket Marc Jacobs, så det var ikke veldig overraskende at også kjendisdatteren var invitert til dette bryllupet.

LES OGSÅ: Begge foreldrene hennes er superstjerner! Ser du hvem det er?

Helt like

Det var likevel ikke det som vekket interessen til folk da disse to flotte kvinnene ankom bryllupet sammen - det var hvor utrolig like de har blitt! For etter at bildene av mor og datter som er på vei hjem ble publisert, har den svimlende likheten mellom dem blitt mye omtalt. Det skriver blant andre Harpers Bazaar.

Med lik hårfarge, like øyne og noen særegne ansiktstrekk er Lila som snytt ut av nesen på sin populære mor. Det er i alle fall umulig å lyve fra seg dette morskapet!

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prikk like sine kjendismødre

Tidligere har KK funnet frem til fem kjendismødre, som har barn som ligner over gjennomsnittet mye på seg selv. Disse foreldrene tar frasen «Som mor, så datter» til et helt nytt nivå.

Blant alle kjendisene vi ser jevnlig på den røde løperen, vokser det opp en rekke kjendisbarn vi ikke alltid ser like mye til. Derfor kan man bli sjokkert når skuespillere som Reese Witherspoon og Demi Moore plutselig dukker opp med små kopier av seg selv.

Her er et knippe av de vi fant:

Reese Witherspoon med datteren Ava

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Datteren til Witherspoon er kun 18 år gammel, men ligner allerede veldig på moren sin. Se bare hvor like de var da de dukket opp på den røde løperen sammen!

Angelina Jolie og datteren Shiloh

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Runde blå øyne, lys hud og en sterk identitet. Det er ingen tvil om hvem Shiloh slekter på, så lik hun er moren sin Angelina Jolie. Bare se på den nesa, og de leppene!

Lori Loughlin med døtrene Olivia og Isabella

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Det skal ikke mer enn et lite blikk til, før likheten mellom Fuller House-stjernen Lori Loughlin og døtrene hennes Isabella og Olivia er slående. De har helt like smil, og deler den samme solbrune huden. Til tross for aldersforskjellen, er de tre visstnok veldig gode venner, og i følge People.com sørger Lori for at døtrene er en prioritet i livet hennes.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer