Kate Middleton

Se, så slående lik hun er Kate Middleton

Først gikk hun viralt på TikTok som dobbeltgjengeren, nå har hun søkt på rollen som hertuginnen i «The Crown».

DOBBELTGJENGERE: Australske Brittany Dixon har fått høre av TikTik-følgerne sine at hun ligner betydelig mye på Kate Middleton. FOTO: Brittany Dixon Art/Tik Tok og Neil Mockford/GC
DOBBELTGJENGERE: Australske Brittany Dixon har fått høre av TikTik-følgerne sine at hun ligner betydelig mye på Kate Middleton. FOTO: Brittany Dixon Art/Tik Tok og Neil Mockford/GC Vis mer
Publisert

Etter at australske Brittany Dixon fikk påpekt av sine over hundre tusen følgere at hun ligner bemerkelsesverdig mye på hertuginnen av Cambridge (40), har hun blitt bevisst det selv også.

The Crown har nylig annonsert at de er på jakt etter en skuespiller som kan spille rollen som Kate Middleton i Netflix-suksessen. Mens søknader og videoopptak blir sendt inn har TikTok avgitt sin stemme.

Kate Middletons yngre dobbeltgjenger har i utgangspunktet opparbeidet seg en sterk følgerskare ettersom hun har et stort malertalent som hun deler på plattformen.

Følgerbasen har økt betraktelig etter at hun la ut en video for få dager siden. Det er en drøss med kommentarer under videoene hennes som poengterer at hun ligner skremmende mye på den hertuginnen av Cambridge.

– Jeg har nå søkt

Forrige uke la hun ut en video der hun sammenlignet seg selv med hertuginnen.

– Jeg forventet ikke at den videoen skulle få så mye oppmerksomhet, sier hun i en nylig opplastet TikTok-video.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer