Se så slående lik hun er superstjernen!

Klarer du å se hvem av dem som er kjendisen?

SLÅENDE LIK: Brasilianske Priscila Beatrice (foran) ligner svært mye på sangstjernen Rihanna. Foto: Skjermdump fra TIk Tok
SLÅENDE LIK: Brasilianske Priscila Beatrice (foran) ligner svært mye på sangstjernen Rihanna. Foto: Skjermdump fra TIk Tok Vis mer
Publisert

Vi finner virkelig mye forskjellig på appen Tik Tok. Her legger folk ut videoer av alt fra matoppskrifter til artige sketsjer og rare fakta. Nå har vi også kommet over ei jente som ligner veldig mye på Rihanna, og det tar virkelig helt av!

Likheten er faktisk så slående på noen av disse bildene at medier over hele verden har omtalt det. Today, amerikanske ELLE og Buzzfeed er bare noen av dem.

I videoen over ser du RIhannas lookalike Priscila Beatrice. Hun har både kledd og sminket seg som stjernen, og har i tillegg lagt over sangstemmen hennes og mimet til. Det er ganske likt, eller hva?

Brasilianske Priscila Beatrice har nå fått over 250 000 følgere på Instagram. Her kommer det frem at hun jobber som en digital influenser og etterligner.

Likheten mellom henne og sangstjernen Rihanna har vekket oppsikt over hele verden, men det hele tok virkelig av da stjernen selv kommenterte en video av Priscila Beatrice.

Det populære Instagram-kontoen @theshaderoom la nemlig ut en video Priscila Beatrice hadde laget, og like etter la RIhanna igjen en kommentar: «Hvor er albumet, søster? #R9»

Denne kommentaren kan tolkes på utallige måter, men mest sannsynlig handler det om at Rihanna hele tiden blir spurt om når neste album kommer.

Se så slående lik hun er superstjernen!

5 kjendis-lookalikes

Men det er ikke bare RIhanna som har en lookalike der ute! Vi blir faktisk helt forbauset over hvor like folk er disse store kjendisene. Klarer du for eksempel å se hvem som er Ed Sheeran på bildet under?

Sofia Solares fikk også massiv oppmerksomhet da hun delte et bilde av seg selv og var slående lik Selena Gomez.

Taylor Swift har også en lookalike der ute i April Gloria.

Det samme gjelder supermodellen Gigi Hadid. Iza Ijzerman la nemlig ut et bilde i 2017 som tok helt av. Se så like de er:

Til slutt må vi avslutte med standup-komikeren Maria Wojciechowski som har laget en egen Instagram-konto som heter @ilooklikelauradern1.

«Tre mennesker fortalte meg at jeg ligner på Laura Dern, så da brukte jeg det», står det på Instagram-kontoen hennes.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer