Angelina Jolie-pitt

Se, så store «Brangelina»-barna har blitt!

Superparets smårollinger er ikke lenger så små.

DEN GANG DA: Her er Angelina og Brad avbildet i sammen med barna Zahara (t. v.) og Maddox i 2006. Foto: REUTERS
DEN GANG DA: Her er Angelina og Brad avbildet i sammen med barna Zahara (t. v.) og Maddox i 2006. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (52) har én av Hollywoods mest omtalte kjærlighetshistorier bak seg. Helt siden de forelsket seg på settet av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005 – mens Brad fortsatt med gift med alles «Friends»-favoritt Jennifer Aniston (46) – har paret vært et yndet objekt for stjernebyens ivrige paparazzifotografer.

I dag lever Brad og Angelina, eller «Brangelina» som de blir kalt, et nokså tilbaketrukket liv. Selvfølgelig deltar de på gjeve prisutdelinger og andre store tilstelninger, men det virker som om ekteparet Jolie-Pitt er fornøyd med tilværelsen som foreldre til sine seks barn.

Jepp, du leste riktig; med sine seks barn. Sammen har stjerneduoen nemlig Maddox Jolie-Pitt (14), Pax Jolie-Pitt (12), Zahara Jolie-Pitt (11), Shiloh Jolie-Pitt (9), Knox Jolie-Pitt (7) og Vivienne Jolie-Pitt (7) – og søskenflokken sikret seg all oppmerksomheten da Angelina nylig tok dem med på filmpremiere. Her i KK.no-redaksjonen ble vi helt sjokkerte da vi så hvor mye gjengen hadde vokst!

Den vi la aller best merke til var kanskje vakre Shiloh (til venstre på bildet). 9-åringen har i lang tid uttrykt et ønske om å bli behandlet som en gutt, til tross for at hun ble født jente – et ønske hennes berømte foreldre har etterkommet. Allerede i et intervju hun gjorde med Vanity Fair for seks år siden fortalte Angelina at Shiloh hadde «lyst til å være gutt». Se bildet under annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer