President Obama

Se så store president Obamas døtre er blitt!

Tenåringsjentene Malia (17) og Sasha (14) fikk hver sin Hollywood-kjendis til bords under statsmiddagen.

OBAMA: Malia (17) og Sasha (14) er døtrene til den amerikanske presidenten, og denne uken var de for aller første gang med på statsmiddag i det hvite hus.  Foto: NTB Scanpix
OBAMA: Malia (17) og Sasha (14) er døtrene til den amerikanske presidenten, og denne uken var de for aller første gang med på statsmiddag i det hvite hus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken hadde president Barack Obama (52) og hans flotte kone, førstedame Michelle Obama (52), besøk av sine venner i nord - den kanadiske statsministeren Justin Trudeau (44) og hans kone Sophie Grégoire-Trudeau (40), og møtet ble avsluttet med en storslått gallamiddag i det hvite hus i Washington.

På gjestelisten sto kanadiske Hollywood-stjerner som Ryan Reynolds (39), med kona Blake Lively (28), «Grey's Anatomy»-stjernen Sandra Oh (44),  Mike Myers (52) og Michael J. Fox (54).

Men det var døtrene til president Obama som alles øyne var rettet mot. Malia (17) og Sasha (14) som vi husker som to sjenerte småjenter i kulissene da deres far ble valgt som president 4. november 2008, stråler av tenåringsglød. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer