President Obama

Se så store president Obamas døtre er blitt!

Tenåringsjentene Malia (17) og Sasha (14) fikk hver sin Hollywood-kjendis til bords under statsmiddagen.

OBAMA: Malia (17) og Sasha (14) er døtrene til den amerikanske presidenten, og denne uken var de for aller første gang med på statsmiddag i det hvite hus.  Foto: NTB Scanpix
OBAMA: Malia (17) og Sasha (14) er døtrene til den amerikanske presidenten, og denne uken var de for aller første gang med på statsmiddag i det hvite hus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken hadde president Barack Obama (52) og hans flotte kone, førstedame Michelle Obama (52), besøk av sine venner i nord - den kanadiske statsministeren Justin Trudeau (44) og hans kone Sophie Grégoire-Trudeau (40), og møtet ble avsluttet med en storslått gallamiddag i det hvite hus i Washington.

På gjestelisten sto kanadiske Hollywood-stjerner som Ryan Reynolds (39), med kona Blake Lively (28), «Grey's Anatomy»-stjernen Sandra Oh (44),  Mike Myers (52) og Michael J. Fox (54).

Men det var døtrene til president Obama som alles øyne var rettet mot. Malia (17) og Sasha (14) som vi husker som to sjenerte småjenter i kulissene da deres far ble valgt som president 4. november 2008, stråler av tenåringsglød. 

Til sommeren er Malia ferdig på videregående, og ifølge NewYorkPost ønsker 17-åringen å utdanne seg innen film - det passet dermed helt perfekt at hun hadde fått «Grey's Anatomy»-stjernen Sandra Oh som bordvenninne.

SLIK VI HUSKER DEM: Malia og Sasha Obama fotografert side om side med pappa Barack Obama og mamma Michelle Obama samme kveld som det ble kjent at han hadde vunnet presidentvalget i USA 4. november 2008. Foto: NTB Scanpix
SLIK VI HUSKER DEM: Malia og Sasha Obama fotografert side om side med pappa Barack Obama og mamma Michelle Obama samme kveld som det ble kjent at han hadde vunnet presidentvalget i USA 4. november 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lillesøster Sasha satt på sin side med ekteparet Ryan Reynolds og Blake Lively.

- Kunne ønske jeg også var tenåring da min far var verdensleder

Dette er første gang Malia og Sasha har fått lov til å være med når foreldrene er vertskap under en statsmiddag, og det må nok ha vært en spesiell opplevelse for de to. I november går deres far av som president, etter hele åtte år som USAs overhode. 

GOD STEMNING: President Barack Obama og førstedame Michelle Obama side om side med den kanadiske statsministeren Justin Trudeau og hans kone Sophie Grégoire-Trudeau utenfor det hvite hus denne uken. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: President Barack Obama og førstedame Michelle Obama side om side med den kanadiske statsministeren Justin Trudeau og hans kone Sophie Grégoire-Trudeau utenfor det hvite hus denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau er selv barn av en tidligere statsmann, og fortalte i en tale under middagen at han kunne ønske at han hadde vært tenåring da hans far, Pierre Trudeau, var statsminister i Canada. Han satt i perioden 1968 til 1979 og 1980 til 1984.

- Å tenkte på at jeg kun var et barn, og ikke var gammel nok til å delta på disse tilstelningene får meg til å kunne ønske at jeg hadde gått gjennom tenåringsårene mine som barnet til en verdensleder. Jeg beundrer dere begge to, for deres ekstraordinære styrke og deres eleganse, sa han ifølge HelloMagazine.

Han avsluttet talen med å ytre et ønske om at Malia og Sasha bevisst tar med seg denne erfaringen, det å vokse opp som døtrene til en verdensleder, inn i framtiden.

Se bildeserie fra festlighetene under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer