Prinsesse Madeleine

Se, så store prinsesse Madeleines døtre er blitt!

Mange påpeker den tydelige likheten med mormor.

PRINSESSE MADELEINES DATTER: Lille Adrienne er prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neills yngste datter. FOTO: Skjermdump Instagram / @Princess_Madeleine_of_Sweden
PRINSESSE MADELEINES DATTER: Lille Adrienne er prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neills yngste datter. FOTO: Skjermdump Instagram / @Princess_Madeleine_of_Sweden Vis mer
Publisert

De tre prinsessebarna Adrienne (4), Leonore (8) og Nicolas (7) har alle fått den amerikanske kulturen godt inn under huden, ettersom de har bodd i Florida siden 2018.

Før dette har også de to sistnevnte bodd i New York, med mamma prinsesse Madeleine (40) av Sverige og pappa, den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill (48).

Derfor betyr den amerikanske tradisjonen Halloween, på norsk kjent som allehelgensaften, mye for de tre barna.

FLOTTE JENTER: Prinsesse Madeleines døtre på gresskargård i USA. FOTO: Skjermdump Instagram / @Princess_Madeleine_of_Sweden
FLOTTE JENTER: Prinsesse Madeleines døtre på gresskargård i USA. FOTO: Skjermdump Instagram / @Princess_Madeleine_of_Sweden Vis mer

Nylig var Leonore og Adrienne med mamma prinsesse Madeleine på markedet for å kjøpe gresskar, og svenskekongens yngste datter delte flere sjarmerende bilder av sine to døtre.

Det er mange i kommentarfeltet som påpeker at prinsesse Adrienne er klin lik sin mormor dronning Silvia (78), mens prinsesse Leonore er som snytt ut av nesen på sin mor prinsesse Madeleine, og også farmor Eva Maria Walter (73).

Mistet kongelige titler

For nøyaktig tre år siden bestemte kong Carl Gustaf (76) at barnebarna, prinsesse Madeleine og prins Carl Philips (43) barn, skulle fratas sine kongelige titler.

«Prins Alexander, prins Gabriel, prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne skal ikke lengre inngå i Det Kungaliga Huset og kommer dermed ikke lenger å ha tittelen Kungaliga Högheter. De kommer til å fortsette å bære hertug- og hertuginnetittelene de er blitt tildelt H.M. Konungen.», sto det i skrivet undertegnet kong Carl Gustaf i oktober 2019.

BOR I USA: Prinsesse Madeleine med ektemannen Chris O'Neill og de tre barna prinsesse Leonore, prins Nicolas og Adrienne under dåpen til prins Julian på Drottningholms slott i august 2021. Til vanlig bor familien i Florida. FOTO: NTB
BOR I USA: Prinsesse Madeleine med ektemannen Chris O'Neill og de tre barna prinsesse Leonore, prins Nicolas og Adrienne under dåpen til prins Julian på Drottningholms slott i august 2021. Til vanlig bor familien i Florida. FOTO: NTB Vis mer

Noen timer etter at kunngjøringen ble offentliggjort, benyttet også prinsesse Madeleine sosiale medier til å kommentere farens avgjørelse:

«Tidligere i dag gikk hoffet ut med informasjon om at Leonore, Nicolas og Adrienne ikke lenger skal tilhøre Det Kungaliga Huset. Denne endringen her har vært planlagt i lang tid. Chris og jeg synes det er bra at våre barn nå får en større mulighet til å i fremtiden kunne forme sine egne liv som privatpersoner».

Prinsessen, ektemannen og de tre barna nyter livet, med få rojale plikter, over Atlanteren.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer