Prinsesse Madeleine

Se, så store prinsesse Madeleines døtre er blitt!

Mange påpeker den tydelige likheten med mormor.

PRINSESSE MADELEINES DATTER: Lille Adrienne er prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neills yngste datter. FOTO: Skjermdump Instagram / @Princess_Madeleine_of_Sweden
PRINSESSE MADELEINES DATTER: Lille Adrienne er prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neills yngste datter. FOTO: Skjermdump Instagram / @Princess_Madeleine_of_Sweden Vis mer
Publisert

De tre prinsessebarna Adrienne (4), Leonore (8) og Nicolas (7) har alle fått den amerikanske kulturen godt inn under huden, ettersom de har bodd i Florida siden 2018.

Før dette har også de to sistnevnte bodd i New York, med mamma prinsesse Madeleine (40) av Sverige og pappa, den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill (48).

Derfor betyr den amerikanske tradisjonen Halloween, på norsk kjent som allehelgensaften, mye for de tre barna.

Nylig var Leonore og Adrienne med mamma prinsesse Madeleine på markedet for å kjøpe gresskar, og svenskekongens yngste datter delte flere sjarmerende bilder av sine to døtre.

Det er mange i kommentarfeltet som påpeker at prinsesse Adrienne er klin lik sin mormor dronning Silvia (78), mens prinsesse Leonore er som snytt ut av nesen på sin mor prinsesse Madeleine, og også farmor Eva Maria Walter (73).

Mistet kongelige titler

For nøyaktig tre år siden bestemte kong Carl Gustaf (76) at barnebarna, prinsesse Madeleine og prins Carl Philips (43) barn, skulle fratas sine kongelige titler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer