Kjendisbarn

Se, som de ligner på mamma!

Det er jammen ikke vanskelig å se hvem som er disse jentenes mor.

LIGNER MAMMA: Eplet har ikke falt langt fra stammen i disse to jentenes tilfelle, verken når det kommer til engasjement eller utseende. FOTO: Skjermdump Instagram
LIGNER MAMMA: Eplet har ikke falt langt fra stammen i disse to jentenes tilfelle, verken når det kommer til engasjement eller utseende. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Ianledning kvinnedagen 2022 la den kjente amerikanske superstjerna ut et bilde av sine to døtre, sittende med hendene i kryss, i det som har blitt hetende Break The Bias-pose. I innlegget retter hun søkelyset mot kvinners rettigheter og likestilling, og i teksten under skriver hun:

– Som mor til to døtre, kjemper jeg konstant for å forlate denne verden bedre enn jeg fant den, ikke bare for dem, men for alle i verden og for de neste generasjonene av jenter.

Hun fortsetter:

– Som alle mødre, vil jeg #BreakTheBias slik at barna mine kan få muligheten til å følge drømmene sine uavhengig av kjønn. Kjønnsubalanse er en reell ting og et systemisk problem. For å få til endring, må vi alle forene oss og ta dedikerte skritt for å kjempe for likestilling. Globalt er dette et enda større problem, og det gjenstår fortsatt mye arbeid.

Superstjerne

Avsender av innlegget, og mor til de to jentene, er skuespiller Jessica Alba, kjent fra alt fra Dark Angel og Sin City, til Fantastic Four og Entourage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer