DEN GANG DA: Hertuginne Meghan Markle tok på seg flere strøjobber som skuespiller før hun fikk sitt store gjennombrudd. Se av dem i saken under! FOTO: Skjermdump
DEN GANG DA: Hertuginne Meghan Markle tok på seg flere strøjobber som skuespiller før hun fikk sitt store gjennombrudd. Se av dem i saken under! FOTO: Skjermdump Vis mer

Slik var debuten:

Se stjernenes første TV-opptredener

Fra dårlige skrekkfilmer til Pringles-reklame!

Publisert

Vi kjenner dem fra suksesserier vi ser igjen og igjen på Netflix eller fra storfilmer som «Titanic» og «The Hunger Games», men veien dit – mot superstjernestatus – har for de fleste skuespillere vært veldig lang.

Ofte tar det tiår før verden får øynene opp for et lovende talent og det er alt annet enn lett å skille seg ut i mengden av unge mennesker som vil bli den neste store stjernen.

Nettopp derfor, fordi de må kjempe for å bli lagt merke til i årevis, finnes det en omtrent utømmelig kilde med gamle videoklipp av menn og kvinner som i dag er verdenskjente; i reklamer, som statister, og som første offer i dårlige skrekkfilmer.

Vi har blant annet funnet frem Brad Pitts reklame for Pringles og en snutt av Meghan Markle, nåværende hertuginne av Sussex, som en av de såkalte «koffertjentene» i «Deal or No Deal».

Sjekk deres og ti andre kjendisers tidligere roller under!

LES OGSÅ: Denne ikoniske «Titanic»-replikken kom nesten ikke med i filmen

Jennifer Lawrence

I dag kan hun kalle seg Oscar-vinner, men som 14-åring var Jennifer Lawrences skuespillerkarriere fortsatt bare i startgropen. Da dukket hun opp i to reklamefilmer for MTV-serien «My Super Sweet 16»:

Johnny Depp

Johnny Depps debutrolle var i horrorfilmen «A Nightmare on Elm Street» fra 1984. Se en av scenene under! (Spoiler: Det blir komisk blodig.)

Julia Roberts

Hun hadde vært i aktiv i noen år allerede, men det var først i «Satisfaction» fra 1988 at Julia Roberts spilte en kreditert rollefigur. (Filmen handler forøvrig om et kvinnelig rockeband som gjør sitt beste for å slå gjennom, og Julia portretterer et av medlemmene ved navn Daryle.)

LES OGSÅ: Slik ser kjendiskvinnene ut uten signaturhårfargen sin

Sarah Michelle Gellar

Før hun ble Buffy i «Buffy The Vampire Slayer», var Sarah Michelle Gellar en søtnos som kapret en reklamejobb for Burger King. Se stjernen TV-debutere som 5-åring:

George Clooney

George Clooney var ikke det eneste kjente fjeset som sikret seg en av sine første jobber gjennom skrekkfilmen «Grizzly II»; dét gjaldt også «Two and a Half Men»-stjernen Charlie Sheen og Laura Dern som senere ble berømt da hun portretterte Dr. Ellie Sattler i «Jurassic Park».

Se traileren her!

Brad Pitt

Brad Pitt, som i senere år har briljert i klassikere som «Seven» og «Fight Club», reklamerte for Pringles i 1989!

Natalie Portman

Natalie Portman spilte i sin første film allerede som 12-åring. Se traileren til «Léon: The Professional» fra 1994:

Halle Berry

Halle Berry filmdebuterte som narkomane Vivian i «Jugle Fever» fra 1991 – ti år senere ble hun verdenskjent på grunn av filmer som «Catwoman» og «Monsters Ball». Sistnevnte fikk hun Oscar for i 2002.

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

Meghan Markle

I dag har hun lagt skuespillerkarrieren (midlertidig?) på hylla og fokuserer på livet som kongelig, men Meghan Markle kan se tilbake på en svært så utfyllende CV.

Før gjennombruddet i «Suits» kapret hertuginnen mange småroller og hun har selv uttalt at hun måtte ta jobber for å få endene til å møtes – og dét gjaldt spesielt da hun var en av de såkalte «koffertjentene» i programmet «Deal or No Deal» i 2007.

Se Meghan i henholdsvis «Deal or No Deal», krimserien «Castle» og en reklamefilm for chipsmerket Tostitos under:

Courteney Cox

Mange skuespillere starter karrieren gjennom opptredener i reklamer, og «Friends»-stjernen Courteney Cox er intet unntak. Hun var talsperson for Tampax i en videosnutt fra 1985:

Sofia Vergara

Også «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara dukket opp i en reklame som ung:

Ben Affleck

I 1989, åtte år før han for alvor slo gjennom i «Good Will Hunting» sammen med motspiller Matt Damon, var Ben Affleck med i en reklamefilm for Burger King!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer