Slik var debuten:

Se stjernenes første TV-opptredener

Fra dårlige skrekkfilmer til Pringles-reklame!

DEN GANG DA: Hertuginne Meghan Markle tok på seg flere strøjobber som skuespiller før hun fikk sitt store gjennombrudd. Se av dem i saken under! FOTO: Skjermdump
DEN GANG DA: Hertuginne Meghan Markle tok på seg flere strøjobber som skuespiller før hun fikk sitt store gjennombrudd. Se av dem i saken under! FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Vi kjenner dem fra suksesserier vi ser igjen og igjen på Netflix eller fra storfilmer som «Titanic» og «The Hunger Games», men veien dit – mot superstjernestatus – har for de fleste skuespillere vært veldig lang.

Ofte tar det tiår før verden får øynene opp for et lovende talent og det er alt annet enn lett å skille seg ut i mengden av unge mennesker som vil bli den neste store stjernen.

Nettopp derfor, fordi de må kjempe for å bli lagt merke til i årevis, finnes det en omtrent utømmelig kilde med gamle videoklipp av menn og kvinner som i dag er verdenskjente; i reklamer, som statister, og som første offer i dårlige skrekkfilmer.

Vi har blant annet funnet frem Brad Pitts reklame for Pringles og en snutt av Meghan Markle, nåværende hertuginne av Sussex, som en av de såkalte «koffertjentene» i «Deal or No Deal».

Sjekk deres og ti andre kjendisers tidligere roller under!

LES OGSÅ: Denne ikoniske «Titanic»-replikken kom nesten ikke med i filmen

Jennifer Lawrence

I dag kan hun kalle seg Oscar-vinner, men som 14-åring var Jennifer Lawrences skuespillerkarriere fortsatt bare i startgropen. Da dukket hun opp i to reklamefilmer for MTV-serien «My Super Sweet 16»:

Johnny Depp

Johnny Depps debutrolle var i horrorfilmen «A Nightmare on Elm Street» fra 1984. Se en av scenene under! (Spoiler: Det blir komisk blodig.)

Julia Roberts

Hun hadde vært i aktiv i noen år allerede, men det var først i «Satisfaction» fra 1988 at Julia Roberts spilte en kreditert rollefigur. (Filmen handler forøvrig om et kvinnelig rockeband som gjør sitt beste for å slå gjennom, og Julia portretterer et av medlemmene ved navn Daryle.)

LES OGSÅ: Slik ser kjendiskvinnene ut uten signaturhårfargen sin

Sarah Michelle Gellar

Før hun ble Buffy i «Buffy The Vampire Slayer», var Sarah Michelle Gellar en søtnos som kapret en reklamejobb for Burger King. Se stjernen TV-debutere som 5-åring:

George Clooney

George Clooney var ikke det eneste kjente fjeset som sikret seg en av sine første jobber gjennom skrekkfilmen «Grizzly II»; dét gjaldt også «Two and a Half Men»-stjernen Charlie Sheen og Laura Dern som senere ble berømt da hun portretterte Dr. Ellie Sattler i «Jurassic Park».

Se traileren her!

Brad Pitt

Brad Pitt, som i senere år har briljert i klassikere som «Seven» og «Fight Club», reklamerte for Pringles i 1989!

Natalie Portman

Natalie Portman spilte i sin første film allerede som 12-åring. Se traileren til «Léon: The Professional» fra 1994:

Halle Berry

Halle Berry filmdebuterte som narkomane Vivian i «Jugle Fever» fra 1991 – ti år senere ble hun verdenskjent på grunn av filmer som «Catwoman» og «Monsters Ball». Sistnevnte fikk hun Oscar for i 2002.

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

Meghan Markle

I dag har hun lagt skuespillerkarrieren (midlertidig?) på hylla og fokuserer på livet som kongelig, men Meghan Markle kan se tilbake på en svært så utfyllende CV.

Før gjennombruddet i «Suits» kapret hertuginnen mange småroller og hun har selv uttalt at hun måtte ta jobber for å få endene til å møtes – og dét gjaldt spesielt da hun var en av de såkalte «koffertjentene» i programmet «Deal or No Deal» i 2007.

Se Meghan i henholdsvis «Deal or No Deal», krimserien «Castle» og en reklamefilm for chipsmerket Tostitos under:

Courteney Cox

Mange skuespillere starter karrieren gjennom opptredener i reklamer, og «Friends»-stjernen Courteney Cox er intet unntak. Hun var talsperson for Tampax i en videosnutt fra 1985:

Sofia Vergara

Også «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara dukket opp i en reklame som ung:

Ben Affleck

I 1989, åtte år før han for alvor slo gjennom i «Good Will Hunting» sammen med motspiller Matt Damon, var Ben Affleck med i en reklamefilm for Burger King!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer