John Legend og Chrissy Teigen

Se stjerneparet ta løgndetektortest

– Ville du giftet deg med meg uten ektepakt?

DRØMMEDUO: Artist John Legend og modellkona Chrissy Teigen har vært et par siden 2007. Her er de avbildet under Golden Globes i 2015. FOTO: NTB Scanpix
DRØMMEDUO: Artist John Legend og modellkona Chrissy Teigen har vært et par siden 2007. Her er de avbildet under Golden Globes i 2015. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er god grunn til at norskættede Chrissy Teigen har en enorm fanskare. I løpet av årene i rampelyset – som ble sparket i gang da hun prydet coveret av badetøysutgaven av Sports Illustrated i 2010 – har hun nemlig bemerket seg som én av Hollywoods mest jordnære og ærlige stjerner.

Tidligere har hun blant annet vært åpen om at hun led av fødselsdepresjon etter at datteren Luna kom til verden i 2016, hun legger ut flere bilder hvor hun spiser junkfood enn hvor hun ikke gjør det (nesten i alle fall), hun er ikke redd for å dele de mindre glamorøse øyeblikkene man uungåelig må gjennom som forelder og hun viser seg mer enn gjerne frem sminkefri.

I tillegg er hun hysterisk morsom – og det samme gjelder ektemannen John Legend.

Paret, som har vært gift siden 2013 og har to barn sammen, elsker å gjøre narr av hverandre på sosiale medier. For eksempel la Teigen nylig ut en filmsnutt av ektemannen da de besøkte fornøyelsesparken Universal Studios med følgeteksten: «John ble full på vin og sang en sang i går».

Nå har vi fått servert enda en morsom seanse med duoen via Vanity Fair.

De har nemlig sagt ja til å være med i én av nettstedets faste spalter hvor kjendiser blir koblet opp til løgndetektor og «avhørt».

Som regel er det en av Vanity Fairs journalister som stiller spørsmålene, men denne gangen fikk Teigen og Legend sjansen til å grille hverandre – og den grep de.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen krever at denne kroppsdelen retusjeres

I Johns del av avhøret, spør han blant annet Teigen om hun fremdeles hadde elsket ham hvis han ikke kunne synge eller hvis han ikke var rik.

Han er også nysgjerrig på om det var kona som sto bak hackingen av Twitter-kontoen hans i 2017, hvor det ble skrevet at han hadde «liten penis».

Videoen fortsetter naturligvis i samme, artige spor idet stafettpinnen overleveres til Chrissy – som åpner med å spørre om ektemannen noen gang har vært utro.

Derfra stiller hun ham til veggs ved å få ham til å svare på spørsmål om «babyvekten» hennes, om han skulle ønske hun pyntet seg oftere og om han ville giftet seg med henne uten ektepakt.

Se hele klippet under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer