Se stjernesøstrene som én og samme person

Ikke den viktigste saken du leser i dag, men det kan vi leve med.

VERDENSKJENTE: Det er ingen tvil om at dette er den mest berømte søskenflokken i Hollywood. Se hvordan Kardashian/Jenner-gjengen ville sett ut som én person! FOTO: Instagram
VERDENSKJENTE: Det er ingen tvil om at dette er den mest berømte søskenflokken i Hollywood. Se hvordan Kardashian/Jenner-gjengen ville sett ut som én person! FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Kardashian- og Jenner-jentene er verdens mest kjente søskenflokk, og det er slett ikke uten grunn.

De har sitt eget realityshow, står for mange av av overskriftene i pressen hver dag og bretter gjerne ut om privatlivet sitt på sosiale medier.

I tillegg gjør de enorm suksess med forretninger på hver sin kant:

Kylie Jenner ble i fjor kåret til USAs rikeste «selfmade» kvinne takket være sminkeimperiet hun har bygget seg i form av Kylie Cosmetics, Kendall Jenner går nedover catwalken for verdens største motehus, Kim Kardashian har sitt eget mobilspill og egne emojier – og mye mer.

Vi i KK-redaksjonen er absolutt ikke redde for å innrømme at vi følger ivrig med på stjernegjengen (OK, noen av oss langt mer enn andre...). Nettopp derfor synes vi det var ganske artig å se hvordan de fem søstrene ville sett ut som én og samme person!

Instagram-brukeren @scouse_ma har nemlig gjort verden «tjenesten» å smelte sammen ansiktene til Kim, Khloé, Kourtney, Kendall og Kylies ansikter – og resultatet er nokså realistisk.

Sjekk det mye omtalte bildet under!

LES OGSÅ: Husker du at Kim Kardashian prøvde seg som artist i 2011?

SOM ÉN PERSON: Stirrer vi lenge nok, finner vi faktisk Kardashian-/Jenner-søstrenes individuelle trekk – gjør du? FOTO: Skjermdump
SOM ÉN PERSON: Stirrer vi lenge nok, finner vi faktisk Kardashian-/Jenner-søstrenes individuelle trekk – gjør du? FOTO: Skjermdump Vis mer

Delte ny, dramatisk teaser

Det har (som alltid) vært mye blest rundt den berømte klanen de siste månedene. Så langt har vi bare kunnet følge med fra utsiden – men veldig snart får se hvordan skandalene utspilte seg bak lukkede dører!

Det er nemlig en flunkende ny sesong, den sekstende i rekken, av «Keeping Up With The Kardashians» på vei. Premieren er 31. mars.

Da får vi blant annet ta en titt bak fasaden da Tristan Thompson, Khloé Kardashians kjæreste og far til barnet hennes, nok en gang skal ha vært utro mot realitystjernen.

Og ikke med hvem som helst: Lillesøster Kylie Jenners bestevenninne gjennom en årrekke, Jordyn Woods.

I tillegg får vi se Kim Kardashian og Kanye West avsløre at de venter sitt fjerde barn (som sist via surrogat), og familiens reaksjoner på den enorme skogbrannen som herjet i California – og da rett utenfor hjemmene deres – i fjor.

Se den dramatiske teaseren under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer