Snart premiere

Se syv sesonger av «Game of Thrones» oppsummert på tolv minutter

Fra Neds død, hele veien til Jon og Daenerys' romanse.

DEN GANG DA: Emilia Clarke, som portretterer Daenerys Targaryen, i en scene fra første «Game of Thrones»-sesong i 2011. FOTO: HBO
DEN GANG DA: Emilia Clarke, som portretterer Daenerys Targaryen, i en scene fra første «Game of Thrones»-sesong i 2011. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Premieren på åttende «Game of Thrones»-sesong er rett rundt hjørnet! 14. april får vi første episode, og dermed er begynnelsen på slutten sparket i gang…

Forfatteren bak bøkene HBO-serien er basert på, George R. R. Martin, er kjent for sin nådeløse penn – så hvilke karakterer mister vi i siste sesong? Hvordan skal man klare å vinne krigen mot de levende døde? Hvem får sitte på jerntronen og styre kongerikene til slutt?Pssst: Vi har samlet fem «Game of Thrones»-teorier du må få med deg!

Den første, mystiske teaseren til siste sesong ble sluppet i desember, og siden har fansen fått en jevn strøm av trailere og småklipp i den ellers uutholdelige ventetiden. (Tenk, forrige gang så de kjente og kjære rollefigurene var i august i fjor – og månedene har virkelig sneglet seg forbi...)

Denne uken så to nye teasere, henholdsvis titulert «Survival» og «Together», dagens lys. Se de korte snuttene under:

Saken fortsetter under videoene.

Hjelpes, som vi gleder oss!

Vi er altså bare et par uker unna premieren, og en haug av fans har brukt oppkjøringen mot siste sesong til å friske opp hukommelsen ved å se gamle episoder – men har du enda ikke begynt, rekker du neppe å se alle før kalenderen viser 14. april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer