Snart premiere

Se syv sesonger av «Game of Thrones» oppsummert på tolv minutter

Fra Neds død, hele veien til Jon og Daenerys' romanse.

DEN GANG DA: Emilia Clarke, som portretterer Daenerys Targaryen, i en scene fra første «Game of Thrones»-sesong i 2011. FOTO: HBO
DEN GANG DA: Emilia Clarke, som portretterer Daenerys Targaryen, i en scene fra første «Game of Thrones»-sesong i 2011. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Premieren på åttende «Game of Thrones»-sesong er rett rundt hjørnet! 14. april får vi første episode, og dermed er begynnelsen på slutten sparket i gang…

Forfatteren bak bøkene HBO-serien er basert på, George R. R. Martin, er kjent for sin nådeløse penn – så hvilke karakterer mister vi i siste sesong? Hvordan skal man klare å vinne krigen mot de levende døde? Hvem får sitte på jerntronen og styre kongerikene til slutt?

Pssst: Vi har samlet fem «Game of Thrones»-teorier du må få med deg!

Den første, mystiske teaseren til siste sesong ble sluppet i desember, og siden har fansen fått en jevn strøm av trailere og småklipp i den ellers uutholdelige ventetiden. (Tenk, forrige gang så de kjente og kjære rollefigurene var i august i fjor – og månedene har virkelig sneglet seg forbi...)

Denne uken så to nye teasere, henholdsvis titulert «Survival» og «Together», dagens lys. Se de korte snuttene under:

Saken fortsetter under videoene.

Vis mer Vis mer

Hjelpes, som vi gleder oss!

Vi er altså bare et par uker unna premieren, og en haug av fans har brukt oppkjøringen mot siste sesong til å friske opp hukommelsen ved å se gamle episoder – men har du enda ikke begynt, rekker du neppe å se alle før kalenderen viser 14. april.

(Teknisk sett er det dog mulig hvis du gir avkall på både jobb og sosialt liv i noen dager: Totalt tar det cirka 63 timer å se alle episodene fra første til syvende sesong.)

Derfor passer det fint at man kan finne hva som helst på internett – også hele «Game of Thrones» oppsummert på 12 minutter.

Det var nettstedet 730.no som først omtalte den svært så praktiske videoen.

Vær så god:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer