Mamma Mia 2:

Se traileren til den nye Mamma Mia-filmen

Vi gleder oss SÅ til juli 2018!

NÅ ER TRAILEREN HER: Det har lenge vært kjent at en ny Mamma Mia-film kommer og endelig er traileren her! Foto: Mamma Mia
NÅ ER TRAILEREN HER: Det har lenge vært kjent at en ny Mamma Mia-film kommer og endelig er traileren her! Foto: Mamma Mia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da «Mamma Mia! The Movie» kom ut for snart ti (!) år siden, ble den møtt med svært så forskjellige meninger. Men dersom du er som oss, som forelsket oss helt i alle sangene (på nytt), den fantastiske, lille greske øya, den søte historien og den stjernespekkede castingen, har vi en skikkelig herlig nyhet til deg (dersom du allerede ikke har hørt det): nå kommer oppfølgeren!

Filmen har fått navnet «Mamma Mia: Here We Go Again!» og skal ha premiere i juli 2018. Og for ikke mange ukene siden ble det kjent at filmen nå er ferdig innspilt! Siden har vi ventet i spenning på når den første smakebiten skal komme, og til vår store glede ble vi ikke holdt på pinebenken lenge. Nå er traileren her!

Innspillingen av filmen skal ha startet i august tidligere i år, og har dermed brukt knappe fire måneder på innspillingen. Skal vi tro IMDb får vi se hele gjengen vi ble så godt kjent med i 2008 nok en gang, da både Meryl Streep (68), Amanda Seyfried (32), Julie Walters (67), Colin Firth (57), Pierce Brosnan (64), Stellan Skarsgård (66), Christine Baranski (65) og Dominic Cooper (39) er på rollelisten, også denne gangen.

Og etter hva vi kan se i traileren, så ser det ut til at alle er med i den nyeste filmen. Den eneste vi er litt i tvil om er Meryl Streep da hennes karakter ikke er så fremtredende i traileren, men la oss bare håpe at filmcrewet vil holde oss på pinebenken enda litt til!

LES OGSÅ: Her gir Meryl Streep et stikk til Donald Trump

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer