SuperBowl

Seierskysset!

Superstjerna fløy fra Japan for å se kjæresten spille.

SUPERBOWL: Chiefspiller Travis Kelce feiret seieren med et kyss fra kjæresten Taylor Swift. Foto: AP Photo
SUPERBOWL: Chiefspiller Travis Kelce feiret seieren med et kyss fra kjæresten Taylor Swift. Foto: AP Photo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 11. februar var det duket for en av årets aller største sportsbegivenheter, nemlig Super Bowl. Etter en lang og jevn duell gikk Kansas City Chief av med seieren, i det som beskrives som et dramatisk oppgjør på Allegiant Stadium i Las Vegas.

Og blant fansen på tribunen var kanskje en av de aller største; superstjerna Taylor Swift. Hun hadde fløyet fra Japan, hvor hun hadde holdt turnékonserter i helgen, til Las Vegas for å se kjæresten spille.

Chief-spiller Travis Kelce og Taylor Swift har blitt et av de heteste kjendisparene i verden etter at de fant sammen for en tid tilbake. Swift, med 12 Grammy Award-priser i samlingen, har flere ganger sett kjæresten spille - og nå altså på den største tittelkampen i NFL.

Bilder fra årets ligafinale viser artisten på plass på tribunen sammen med blant andre skuespiller Blake Lively.

Chiefs-jakke over skuldrene

Antrekket levner ingen tvil om hvor hjertet hennes lå; Swift var kledd i en svart bukse og topp, i tillegg til en rød Kansas City Chiefs-jakke over skuldrene.

Kort tid etter seieren delte Swift og kjæresten et seierskyss, etter å ha sluppet jubelen løs.

Flere medier skriver at Swift-feberen førte til rekorder i både seertall og salg av billetter og supportereffekter. I følge NRK så 123,4 millioner mennesker Super Bowl på TV og strømmeplattformer, og viser til foreløpige tall fra CBS.

Det er en økning på over åtte millioner fra året før, og årets blir dermed tidenes mest sette Super Bowl.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet