Selena Gomez:

Selena Gomez og lillesøster ut mot nettroll: - Vi bryr oss ikke!

- Jeg er litt stor akkurat nå fordi...

SELENA GOMEZ: Artist og skuespiller Selena Gomez strålte under Golden Globes utdelingen 2023. Men følte likevel at hun måtte forsvare hvordan hun så ut. FOTO: NTB.
SELENA GOMEZ: Artist og skuespiller Selena Gomez strålte under Golden Globes utdelingen 2023. Men følte likevel at hun måtte forsvare hvordan hun så ut. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Forrige uke gikk prisutdelingen Golden Globes av stabelen igjen i USA og stjernene skinte om kapp- både på og utenfor den røde løperen. For det har vært en del kritikk mot organisasjonen for blant annet manglende mangfold.

Rihanna og kjæresten Asap Rocky valgte å droppe den røde løperen, mens Jenna Ortega, mest kjent fra Netflix-serien «Wednesday» gjorde sin Golden Globe-debut.

En vi derimot er godt vant til å se på den røde løperen, stilte nok en gang opp. Artist og skuespiller Selena Gomez kom sammen lillesøsteren og viste seg stolt frem i en sort, fotsid kjole fra Valentino.

«Bryr oss ikke»

Men det tok dessverre ikke lang tid før kritikken på sosiale medier begynte å hagle mot 30-åringen. For folk var visst ikke helt klar for å godta at den tidligere Disney-stjernen hadde lagt på seg noen kilo.

Noen av de «mildeste» kommentatorene lurte på om hun kunne være gravid, mens andre mente at «hun ligner på Selena».

Like etter festen svarte hun derimot på kritikken i egen video, live på Tik Tok, skriver Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer