Selena Gomez:

Selena Gomez og lillesøster ut mot nettroll: - Vi bryr oss ikke!

- Jeg er litt stor akkurat nå fordi...

SELENA GOMEZ: Artist og skuespiller Selena Gomez strålte under Golden Globes utdelingen 2023. Men følte likevel at hun måtte forsvare hvordan hun så ut. FOTO: NTB.
SELENA GOMEZ: Artist og skuespiller Selena Gomez strålte under Golden Globes utdelingen 2023. Men følte likevel at hun måtte forsvare hvordan hun så ut. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Forrige uke gikk prisutdelingen Golden Globes av stabelen igjen i USA og stjernene skinte om kapp- både på og utenfor den røde løperen. For det har vært en del kritikk mot organisasjonen for blant annet manglende mangfold.

Rihanna og kjæresten Asap Rocky valgte å droppe den røde løperen, mens Jenna Ortega, mest kjent fra Netflix-serien «Wednesday» gjorde sin Golden Globe-debut.

En vi derimot er godt vant til å se på den røde løperen, stilte nok en gang opp. Artist og skuespiller Selena Gomez kom sammen lillesøsteren og viste seg stolt frem i en sort, fotsid kjole fra Valentino.

SØSKENKJÆRLIGHET: Selena Gomez tok med seg sin ni år gamle lillesøster, Gracie Elliot Teefey som sitt følge under Golden Globe Awards. FOTO: NTB.
SØSKENKJÆRLIGHET: Selena Gomez tok med seg sin ni år gamle lillesøster, Gracie Elliot Teefey som sitt følge under Golden Globe Awards. FOTO: NTB. Vis mer

«Bryr oss ikke»

Men det tok dessverre ikke lang tid før kritikken på sosiale medier begynte å hagle mot 30-åringen. For folk var visst ikke helt klar for å godta at den tidligere Disney-stjernen hadde lagt på seg noen kilo.

Noen av de «mildeste» kommentatorene lurte på om hun kunne være gravid, mens andre mente at «hun ligner på Selena».

Like etter festen svarte hun derimot på kritikken i egen video, live på Tik Tok, skriver Page Six.

«Jeg er litt stor akkurat nå fordi jeg at kost meg i ferien, ikke sant?» sa Gomez og vendte spørsmålet til det ni år gamle følget sitt, nemlig lillesøsteren Gracie Elliott Teefey.

«Men vi bryr oss ikke», la hun så til før hun og den unge slektningen hennes fniste godt sammen.

Til forsvar

Gomez har også tidligere måttet vise nettroll hvor skapet skal stå. I 2022 måtte hun ta til orde på Tik Tok og si at det ikke er verdt å gå glipp av favorittmaten bare for å holde seg tynn fordi folk ville kommentere vekten hennes uansett.

«Jeg er perfekt som jeg er,» sa hun den gang.

Men til tross for utallige troll og onde tunger der ute er det også utrolig mange som går i forsvar for Gomez. Mange av kommentarene som går igjen er at det er uforståelig og unødvendig at stjernen i det hele tatt skal måtte forsvare seg mot denne kritikken og at hun er vakker uansett.

Dessuten går mange ut og forsvarer henne nettopp på grunn av at hun lider av den autoimmune sykdommen Lupus. Gomez fortalte i 2015 at hun hadde fått diagnosen. Sykdommen er en kronisk, tilbakevendende betennelsessykdom i bindevevet og kan føre til både vekttap og vektoppgang.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer