The Crown

Selger klær fra «The Crown»

Nå kan noen av antrekkene bli dine!

THE CROWN: Skuespiller Emma Corring spiller Prinsesse Diana i den fjerde sesongen av The Crown. Foto: Splash News
THE CROWN: Skuespiller Emma Corring spiller Prinsesse Diana i den fjerde sesongen av The Crown. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Første del av den sjette og siste sesongen av «The Crown» ble lansert 16. november. I midten av desember vil den andre delen også bli tilgjengelig.

De fire første episodene av sesongene som allerede er ute, har fått kritikk de siste dagene. Flere medier har slaktet sesongen.

Nettstedet The Guardian er en av dem som har gått hardt ut mot den nye sesongen, og har gitt serien én stjerne av totalt fem mulige.

«Denne Diana-besatte serien er selve definisjonen på dårlig manus. Til tross for den strålende rollebesetningen er det et grovt, såpeaktig dykk ned i avgrunnen», skriver anmelder Lucy Mogan i The Guardian.

Skal auksjonere bort kostymer

Helt siden den første sesongen av den populære serien på Netflix, har folk latt seg inspirere stilmessig.

Det britiske produksjonsselskapet Left Bank Pictures skal ha en spesiell auksjon med over 450 gjenstander.

Både kostymer og møbler fra alle seks sesongene skal auksjoneres bort. Det skriver Bruun Rasmussen, en del av Bonhams nettverk i en pressemelding.

Det vil si at det faktisk er mulig å få tak i antrekkene og rekvisittene som blir brukt i serien.

Auksjonen finner sted i London i februar. Det vil også være en live-auksjon på bonhams.com.

Dette vil det koste

En dus blå kjole som ble brukt av dronningen, spilt av Claire Foy i den første sesongen, vil være en av antrekkene som auksjoneres bort. Denne er estimert til å koste mellom 5000 til 7000 britiske pund. Noe som tilsvarer en sum fra 67 578 til 94 609 norske kroner.

STJERNEMØTE: Når to verdener kolliderer, så smeller det. Slik gikk det da Kim Kardashian møtte Norges Erling Braut Haaland. Video: NTB, GQ Sports, Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Det er den australske skuespilleren Elizabeth Debicki som spiller prinsesse Diana i femte og sjette sesong av «The Crown».

I sesong 5 blir hun spottet i "The Revenge dress" er inspirert av en kjole Diana brukte på en middag i 1994 på Serpentine Gallery i Kensington Gardens.

Foto: Skjermdump fra Bonhams1793
Foto: Skjermdump fra Bonhams1793 Vis mer

Kjolen fra serien vil også bli kausjonert bort. Prisen er estimert til 8000 til 12 000 pund, som tilsvarer en sum mellom 108 125 og 162 188 norske kroner.

Rekvisitter som møbler i gull, kappe og forlovelsering som blir brukt i serien skal også auksjoneres bort.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer