«Skal vi danse»:

- Selv om det er slutt får man en ekkel klump i magen

«Skal vi danse»-deltaker Iselin Guttormsen har selv erfart et tungt brudd. Nå dedikerer hun neste dans til de som står midt i kjærlighetssorgen.

KRAFT OG ELEGANSE: Iselin Guttormsen forteller at det blir en sterk og rakrygget dans vi får se i neste program av «Skal vi danse» med behersket kraft og eleganse. - Jeg tror folk vil se en litt annen Iselin enn det de tidligere har sett, sier hun til KK. FOTO: NTB.
KRAFT OG ELEGANSE: Iselin Guttormsen forteller at det blir en sterk og rakrygget dans vi får se i neste program av «Skal vi danse» med behersket kraft og eleganse. - Jeg tror folk vil se en litt annen Iselin enn det de tidligere har sett, sier hun til KK. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Årets runde av «Skal vi danse» har så vidt startet. Likevel, med kun premieren bak oss er konkurransen allerede beintøff. Årets kjendiser har alle vært med tidligere og det synes.

Samtlige legger de ut videoer eller bilder på sosiale medier hvor de takker for stemmer og gir små hint om hva seerne kan vente seg fra parketten kommende lørdag.

Sexolog og selvutnevnt «underdog» i årets konkurranse, Iselin Guttormsen, er i heller inget unntak.

Da KK møtte henne under presselanseringen i august, lovet hun girlpower fra dansegulvet i år. For det er ingen tvil om at Iselin er feminist inn til margen.

Annerledes med barn

I et innlegg på sin Instagram-konto sier hun blant annet at hun dedikerer den kommende dansen til alle damer som står midt i en kjærlighetssorg.

Og selv vet hun en ting eller to om kjærlighetssorg. Hun har dessuten vært svært åpen om bruddet med samboeren sin i fjor. KK spør derfor Guttormsen om hennes tips til dem som måtte stå midt i det nå.

– Kjærlighetssorg takles på forskjellige måter og det er sjeldent at det finnes tips som hjelper for alle. Det er jo også annerledes å gå gjennom et brudd når det er barn inne i bildet - for man må jo forholde seg til eks-partner grunnet barna, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer