Hertuginne Meghans søster:

- Selv om hun plutselig er blitt kongelig, er ikke det ensbetydende med at jeg kommer til å slutte å snakke med pressen

Samantha Grant innrømmer at hun har tatt imot penger for å avsløre private detaljer om lillesøsteren.

HERTUGINNE MEGHANS SØSTER: Hertuginne Meghans 17 år eldre halvsøster Samantha Grant erkjenner at hun har tatt imot penger for å legge ut om lillesøsterens privatliv. De to hadde et godt forhold inntil Samantha lot seg lokke av sladderpressens tilbud. FOTO: NTB Scanpix
HERTUGINNE MEGHANS SØSTER: Hertuginne Meghans 17 år eldre halvsøster Samantha Grant erkjenner at hun har tatt imot penger for å legge ut om lillesøsterens privatliv. De to hadde et godt forhold inntil Samantha lot seg lokke av sladderpressens tilbud. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt hertuginne Meghans (36) familie på farsiden det siste året, og allerede da det ble kjent at prins Harry (33) - den sjette i arverekken til den britiske tronen - og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle datet høsten 2016, lot medlemmer av Suit-stjernens familie seg friste av pengetilbud fra amerikansk og britisk sladderpresse.

I et intervju sendt på frokostshowet Good Morning Britain, den siste uken i juli, innrømmer Samantha Grant (53) at hun har tatt imot penger for å dele informasjon om halvsøsteren Meghan med pressen.

- Jeg har jobbet med media for det meste av livet mitt. Så selv om søsteren min plutselig er blitt kongelig er ikke det ensbetydende med at jeg kommer til å stoppe med det. La oss bare innse det, vi må alle sammen overleve på et eller annet vis. Penger får verden til å gå rundt, så dersom du vil kalle det «cashing in», så er det helt greit. Men ingen i media ville ha nektet å ta imot lønn for å snakke om de kongelige, sier den tidligere modellen og skuespilleren Samantha Grant i TV-intervjuet, ifølge Daily Mail.

HALVSØSTEREN: Samantha Grant mener halvsøsteren hertuginne Meghan må ta kontakt med familien. FOTO: NTB Scanpix
HALVSØSTEREN: Samantha Grant mener halvsøsteren hertuginne Meghan må ta kontakt med familien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hun har også kommet med en del friske uttalelser på sin private Twitter-konto, hvor hun blant annet bønnfaller halvsøsteren Meghan om å ta kontakt med søstrenes felles far Thomas Markle (74). Han er visstnok svært syk, og måtte som følge av det stå over å følge sin yngste datter opp kirkegulvet da hun giftet seg med prins Harry lørdag19. mai på Windsor Castle i England.

LES OGSÅ: Meghan Markle: - Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches», men heller «a woman who works»

- Hvis vår far dør, så er det din skyld, Meg

17. juli besøkte hertuginne Meghan og ektemannen prins Harry utstillingen Nelson Mandela Centenary Exhibition i London i forbindelse med markeringen av den nå avdøde sør-afrikanske politikerens 100-årsdag. Dette fikk Samantha Grant til å rase, skriver Daily Mail, som siterer et innlegg hun har lagt ut på Twitter-kontoen sin:

«Hva med å ta en visitt innom din egen far?! Nok er nok. Oppfør deg som en humanitær. Oppfør deg som en kvinne. Hvis vår far dør, så er det din skyld, Meg.».

HYLLET NELSON MANDELA: 17. juli besøkte hertuginne Meghan og prins Harry utstillingen Nelson Mandela Centenary Exhibition i London i forbindelse med markeringen av den nå avdøde sør-afrikanske politikerens 100-årsdag. Det falt ikke i god jord hos halvsøsteren Samantha Grant. FOTO: NTB Scanpix
HYLLET NELSON MANDELA: 17. juli besøkte hertuginne Meghan og prins Harry utstillingen Nelson Mandela Centenary Exhibition i London i forbindelse med markeringen av den nå avdøde sør-afrikanske politikerens 100-årsdag. Det falt ikke i god jord hos halvsøsteren Samantha Grant. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Også pappa Thomas Markle har benyttet seg av media for å fylle opp brukskontoen, og har blant annet innrømmet at han før bryllupet allierte seg med en britisk paparazzifotograf, og stilte opp på falske bilder som viste at han forberedte seg til det kongelige bryllupet og besøket til Storbritannia. Disse bildene har han solgt til media over hele verden.

I et TV-intervju med Good Morning Britain, samme frokostshow som Samantha Grant nå har stilt opp for, sendt i juni 2018 (for øvrig et intervju han ifølge Daily Mail har fått «noen tusen britiske pund» for å gjøre) erkjenner han at det var en tabbe, og bedyrer at han gjorde det for å rette opp sitt eget image.

- Jeg innså at jeg hadde gjort en skikkelig stor feil. Det er vanskelig å gjøre om på det. Jeg gjorde det ikke for pengene, men for å endre på imaget av meg. I et helt år ble jeg fremstilt som om jeg var en eremitt bosatt i Mexico, men det var selvfølgelig feil og alt gikk galt. Jeg har snakket med dem begge to, og jeg har beklaget meg, sa Thomas Markle i Good Morning Britain-intervjuet sendt i juni.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko

- Jeg bestemte meg for å gjøre et nytt intervju for å bryte tausheten

Samme dag som hertuginne Meghan og prins Harry deltok på Nelson Mandela Centenary Exhibition i London i juli, åpnet Thomas Markle seg nok en gang opp til pressen. Denne gangen til det amerikanske nettstedet TMZ. I TMZ-intervjuet sier han at han ikke kommer til å slutte å snakke med pressen før datteren Meghan velger å ta ham inn i livet sitt igjen.

Han forteller også bakgrunnen for hvorfor han nylig valgte å stille opp i et nytt kjøpt-og-betalt-intervju for den britiske avisen The Sun.

- Tydeligvis gjorde det første intervjuet sånn at hele kongefamilien ble tause... så, jeg bestemte meg for å gjøre et nytt intervju for å bryte tausheten. Det eneste de trenger å gjøre er å snakke med meg, sier Meghans far.

Samantha Grant tar faren i forsvar, og mener at det er halvsøsterens plikt å ta opp kontakten med deres felles far før han eventuelt går bort. Hun sier også i Good Morning Britain-intervjuet sendt i juli at hun ble rystet over at folk stilte spørsmål ved farens hjerteinfarkt, som gjorde at han ikke kunne følge datteren til alters.

- Han hadde helt oppriktig et hjerteinfarkt, og jeg ble helt sjokkert over at verden gjorde narr av det. Han hadde det svært vanskelig, sier Samantha.

FAR OG DATTER: Den gang da - da forholdet mellom Meghan og pappa Thomas Markle var godt. FOTO: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Den gang da - da forholdet mellom Meghan og pappa Thomas Markle var godt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Men det er ikke bare halvsøsteren og pappa Thomas som har stått frem i media - også hertuginne Meghans halvbror Thomas Markle jr. (52) har åpnet opp til pressen. I et intervju med Daily Mirror publisert i april, fortalte Thomas jr. at han er svært skuffet over halvsøsteren sin, og mener at hun har glemt alt om familien sin og at hun bare er ute etter berømmelse.

- Hun har tydeligvis glemt alt om hvor hun kommer fra, og bryllupet med prins Harry har splittet familien vår. Meg liker å gi uttrykk for at hun er opptatt av humanitært arbeid, kommer over ens med mennesker og er en vennlig person, men hun er ingen av de tingene overfor oss i familien. Hun gir verden sin absolutt beste opptreden nå. Hun er falsk.

- Jeg har lest at Meg ønsker å være som Diana. Diana ble tilbedt av mennesker over hele verden. Hun ble elsket av de riktige grunnene. Det er det Meg ønsker, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Hun er ikke så genuin som Diana, sa Thomas Markle jr. bittert i april.

Det britiske kongehuset har ikke kommentert de friske uttalelsene til hertuginne Meghans familie i pressen.

LES OGSÅ: Nyforlovede Meghan Markle svarte på rasismehetsen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer