Steve Burton

Separert fra gravid kone: – Det er ikke mitt barn

Skuespiller Steve Burton med sjokkmelding til fansen.

SEPARERT: Kort tid etter at 45 år gamle Sheree Burton kunngjorde at hun venter sitt fjerde barn i 2022, gikk mannen Steve Burton ut og fortalte at barnet ikke er hans. FOTO: Richard Shotwell/Invision/AP/TT/NTB
SEPARERT: Kort tid etter at 45 år gamle Sheree Burton kunngjorde at hun venter sitt fjerde barn i 2022, gikk mannen Steve Burton ut og fortalte at barnet ikke er hans. FOTO: Richard Shotwell/Invision/AP/TT/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Serien «General Hospital» er ifølge Guinness rekordbok den såpeserien som har gått lengst på amerikanske skjermer. Siden premiere på 60-tallet er det blitt laget over 14 tusen (!) episoder og fansen kan på dagtid følge livene til familiene Quatermaine og Spencer.

Stjernene har naturligvis kommet og gått opp gjennom årene, og serien har hatt profilerte gjesteskuespillere som Demi Moore, Roseanne Barr, Ricky Martin og Elizabeth Taylor. I 2007 havnet «General Hospital» på Times' liste over de 100 beste TV-programmene gjennom tidene.

Steve Burton var i over 13 år en av stjernene i serien, og spilte karakteren Jason Morgan, og senere Jason Morgans tvillingbror. Rollen har gitt ham blant annet en Daytime Emmy Award.

Burton har også spilt i andre serier, slik som The Young and the Restless og Days of Our Lives.

Møttes på filmsettet

Steve Burton møtte skuespiller Sheree Gusting under innspillingen av General Hospital. Paret giftet seg i 1999 og har i dag tre barn sammen, der den yngste er 7 år og den eldste 18 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer