Skal vi danse

Ser du hva som er på vei ut av Kristins kjole her?

- Det gikk sånn passe bra, skriver Kristin Gjelsvik på Instagram.

TABBE: Til tross for en vellykket «Skal vi Danse»-premiere for influenser Kristin Gjelsvik, var det likevel én ting som ikke gikk helt etter planen. FOTO: Skjermdump
TABBE: Til tross for en vellykket «Skal vi Danse»-premiere for influenser Kristin Gjelsvik, var det likevel én ting som ikke gikk helt etter planen. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

På lørdag var det nok en gang duket for en ny Skal vi danse-høst på TV 2, og 12 kjendiser sto klare på parketten for å imponere både dommere og seere i alt fra rumba, slowfox og paso doble.

I år som tidligere år ble dommerne igjen overrasket over hva deltakerne har klart å få til på kort tid innen sendingen.

Det ble utdelt flere høye poengsummer gjennom kvelden, men den som likevel trakk det lengste strået og som avsluttet premieresendingen med et forrykende show, var idrettsutøver Birgit Skarstein. Hun er den første Skal vi danse-deltakeren som danser i rullestol - det rørte salen til tårer.

Mystisk lapp under armen

Andre deltakere som er med i årets program er komiker og programleder Siri Kristiansen, podkastdronning og programleder Synnøve Skarbø og radioprofil Marte Bratberg.

Influenser og samfunnsdebattant Kristin Gjelsvik (34) er også en del av årets Skal vi Danse-cast. Sammen med sin partner Catalin danset hun seg opp til hele 26 poeng - med god hjelp av intense blikk og leopardprint i fleng.

Det som kanskje ikke var like planlagt, men som likevel tiltrakk seg en del oppmerksomhet under lørdagens generalprøve på parketten for Kristin, var en hvit, mystisk «lapp» under Kristins arm.

På sin egen Instagramprofil søndag kveld forteller 34-åringen hva det hvite som var på vei ut av kjolen hennes egentlig var for noe:

- Dere ser kanskje det hvite som er på vei ut av kjolen min? Og dere lurer kanskje på hva det er for noe? Vel, jeg skal fortelle dere... det er et TRUSEINNLEGG!!, står det under innlegget.

Videre skriver hun at det ble stappet opp under armhulen tidligere på kvelden for å få kontroll på svetten.

- Vel, det gikk sånn passe bra. Det var nesten litt synd at truseinnlegget fant veien ut av kjolen på generalprøven, for det kunne definitivt blitt et morsomt tema da vi danset live, ler hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer