Ser du hva som er spesielt med dette kongelige fødselsdagsfotografiet?

Det er rett og slett et nydelig eksempel på ekte bonusfamiliekjærlighet!

FIN FAMILIE: Dette bildet ble publisert i forbindelse med prins Joachims 50-årsdag i juni. Det er spesielt hyggelig å se at hans kone prinsesse Marie og eldste sønn prins Nikolai har et så nært forhold. Hans mor er prinsens ekskone grevinne Alexandra. Datteren prinsesse Athena, og sønnene prins Felix og prins Henrik er selvfølgelig også med på fotografiet. FOTO: Steen Brogaard // Det danske kongehus
FIN FAMILIE: Dette bildet ble publisert i forbindelse med prins Joachims 50-årsdag i juni. Det er spesielt hyggelig å se at hans kone prinsesse Marie og eldste sønn prins Nikolai har et så nært forhold. Hans mor er prinsens ekskone grevinne Alexandra. Datteren prinsesse Athena, og sønnene prins Felix og prins Henrik er selvfølgelig også med på fotografiet. FOTO: Steen Brogaard // Det danske kongehus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning prins Joachim av Danmarks 50-årsdag den 7. juni 2019, har det danske kongehuset publisert et familiefotografi av jubilanten sammen med kona prinsesse Marie (43), eldstesønnen prins Nikolai (19), prins Felix (16), prins Henrik (10) og prinsesse Athena (7).

Fotografiet er tatt av den danske portrettfotografen Steen Brogaard, og publisert på den danske kongefamiliens offisielle Facebook-side.

Det som ved første øyekast er spesielt hyggelig ved dette familieportrettet er nærheten mellom prins Nikolai og stemor prinsesse Marie.

Hun har armen hvilende på benet hans, og han holder rundt stemoren, mens han smiler fra øre til øre. Det er rett og slett et nydelig eksempel på ekte bonusfamiliekjærlighet!

Prins Nikolai er som kjent den eldste sønnen til prins Joachim, som han fikk i ekteskapet med grevinne Alexandra (54). De var gift i perioden 1995 til 2005. De har også sønnen prins Felix sammen.

Grevinne Alexandra følte seg krenket av tabloidpressen

Eks-ekteparet har delt omsorg for de to prinsene, og har forsøkt å gjøre skilsmisseprosessen så enkel som mulig for hele familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer