Ser du hvem 21-åringens berømte kjendisforeldre er?

Hint: begge er å regne som Hollywood-legender.

KJENDISDATTER: Maya Hawke har fulgt i sine berømte foreldres fotspor, og er å se i både TV-serien «Stranger Things 3» og Tarantino-filmen «Once Upon a Time in Hollywood». FOTO: NTB Scanpix
KJENDISDATTER: Maya Hawke har fulgt i sine berømte foreldres fotspor, og er å se i både TV-serien «Stranger Things 3» og Tarantino-filmen «Once Upon a Time in Hollywood». FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juli var det premiere på den nye Tarantino-filmen «Once Upon a Time in Hollywood», med Brad Pitt (55), Leonardo DiCaprio (44) og Margot Robbie (29) i rollene.

Men det var ikke bare godt etablerte skuespillere som viste seg på rød løper - også en helt ny generasjon med skuespillerspirer kastet glans over Tarantino-premieren.

Blant dem var 21 år gamle Maya Hawke - og som etternavnet tilsier er hun datteren til skuespiller Ethan Hawke (48). Mayas mor er Uma Thurman (49), kjent fra Tarantinos «Kill Bill»-filmer fra begynnelsen av 2000-tallet og «Pulp Fiction» fra 1994.

Ethan Hawke og Uma Thurman var gift i perioden 1998 til 2005.

Maya Hawke spiller «Flower Child» i «Once Upon a Time in Hollywood», og har også gjort seg bemerket i rollen som Robin i Netflix-suksessen «Stranger Things 3». Hennes første rolle var i BBC-versjonen av «Little Women» i 2017, hvor hun spilte Jo March.

Skryter av Tarantino

21-åringen synes det er stas å få lov til å jobbe med mammas lærermester.

- Jeg har aldri tidligere vært på et sett hvor hver og en av de som var der, var like gira som skuespillerne og regissøren. Tarantino har jobbet med de samme menneskene så lenge, og han har utført et helt fantastisk arbeid. Alle har enormt stor tiltro til ham og prosjektet, og det gir en spesiell følelse av samarbeidsvillighet på settet, sa Maya Hawke til People under premieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer