Skuespillerforeldre:

Ser du hvem de er barna til?

Iris (21) og Rafferty (25) dukket opp på den røde løperen under Fashion Awards - se så lik han er faren!

LIKE?: Iris og Rafferty er født inn i en kjendisfamilie. Ligner de på foreldrene? FOTO: NTB
LIKE?: Iris og Rafferty er født inn i en kjendisfamilie. Ligner de på foreldrene? FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Søsknene dukket opp på rød løper under Fashion Awards 2021 som gikk av stabelen første uken i desember. Prisutdelingen foregikk i ærverdige Royal Albert Hall i London, som også er foreldrenes hjemby.

Etter ulike roller i britiske filmer, fikk han først sitt gjennombrudd i tv-serien Shopping (1994). 48-åringen fullførte sin utdannelse ved National Youth Music Theatre i 1987. I 1999 ble han nominert til Oscar for beste mannlige birolle i filmen The Talented Mr. Ripley, regissert av blant andre Hollywood-legende Clint Eastwood.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Briten har en solid CV innen filmbransjen. For mange er han kanskje best kjent som den sjarmerende Graham Simpkins i The Holiday (2006) hvor han spilte mot Cameron Diaz (49).

Har du klart å gjette hvem vi skal frem til?

Går i samme fotspor

Iris (21) og broren Rafferty (25) er selvfølgelig barna til selveste Jude Law (48) og Sadie Frost (56). Ekteparet gikk hvert til sitt i 2003.

EKTEPAR: Jude Law og Sadie Frost på filmpremieren til The Talented Mr. Ripley i 1999. FOTO: NTB.
EKTEPAR: Jude Law og Sadie Frost på filmpremieren til The Talented Mr. Ripley i 1999. FOTO: NTB. Vis mer

Frost kunne i 2018 fortelle at hun hadde fått diagnosen leddgikt. Hun er mest kjent som skuespiller og motedesigner, i tillegg til å være forfatter og produsent.

Søsknene har arvet de vakre trekkene til foreldrene, og som barn av en motedesigner, sviktet de heller ikke på det området da de dukket opp på den røde løperen mandag.

Iris Law var ikledd en kriger-inspirert gullkjole med sølvdetaljer og cut-outs, som er en av sesongens mest trendy detaljer.

Hun jobber til vanlig som modell, men beveger seg i samme retning som foreldrene etter å ha blitt castet til sin første film I've Been Dying to Tell You som kom ut tidligere i år.

Hun spiller også rollen som Soo Catwoman i serien Pistol som omhandler Londons punkerkultur på 70-tallet. Den ikoniske punkeren Catwoman - som rollefiguren er basert på - barberte av seg alt håret. Da Iris fikk rollen og skulle portrettere punkeren, fryktet hun at hun måtte gjøre det samme. Da hun fikk vite at hun kunne bruke en form for parykk, kjente hun på en slags skuffelse og barberte av seg alt håret likevel. Det fortalte hun til britiske Vogue i august.

Første store rolle

Hennes eldre bror Rafferty Law stilte i en sort blazer med det som antakeligvis er 2021-versjonen av trendy helsetrøye. Når du er sønn av et Hollywood-par, så kan alt bli trendy - er det ikke sånn det er?

Også han jobber i filmbransjen - både som skuespiller og produsent. Han har spilt i filmer som Running Man (2019) og Twist (2021). I sistnevnte har han landet hovedrollen som Oliver Twist i en moderne versjon av Charles Dickens-klassikeren.

Hedret nylig avdøde Virgil Abloh

Fashion Awards ble avholdt for første gang i 1989 for å hedre de som utmerker seg i motebransjen.

Samme dag som arrangementet fant sted, ble det kjent at sjefsdesigner i Louis Vuitton og Off White-grunnlegger Virgil Abloh (41) hadde gått bort etter lengre tids kreftsykdom. Under utdelingen skal han ha blitt hedret, ifølge Daily Mail.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer