Jennifer Aniston:

Ser du hvem denne lille stjernen egentlig er?

Sendte søt hilsen på farsdagen.

JENNIFER ANISTON: Den tidligere «Friends»-stjernen delte søt hilsen på farsdagen. FOTO: Skjermdump Instagram
JENNIFER ANISTON: Den tidligere «Friends»-stjernen delte søt hilsen på farsdagen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid like lett å kjenne igjen de store stjernene på barndomsbilder, selv om man har sett de på tv-skjermen utallige ganger i ettertid.

Jennifer Aniston (49) er blant annet en stjerne vi har blitt godt kjent med gjennom tv-serien «Friends», og store filmer som «We're the Millers» og «Just go with it», men på dette bildet hun delte av seg og faren, er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

LES OGSÅ: Fansen spekulerer i om Jennifer Aniston og Brad Pitt egentlig bare tok en pause

Rørende hilsen

På farsdagen la Aniston ut et bilde av seg og faren, som fikk fansen til å smelte. Stjernen la ut et bilde av seg selv og faren i svart hvitt, sammen med teksten «Gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa. Han har lært meg alt jeg kan, og jeg er alltid takknemlig».

Kommentarene fra fansen lot ikke vente på seg, og flere benyttet anledningen til å fortelle hvor mye de likte farens rolle som Victor i tv-serien «Days of Our Lives».

LES OGSÅ: Slik holder Jennifer Aniston kroppen i superform

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Tilbake til Brad Pitt?

Den siste tiden har det stormet rundt både Jennifer Aniston og Brad Pitt (54). Tidlig på 2000-tallet ble det kjent av kjendisparet skilte seg, og verden var i sorg.

Brad Pitt gikk umiddelbart videre, og det tok ikke lang tid før det nye superparet Brad Pitt og Angelina Jolie (42) var dannet. Sammen fikk de seks barn, men i fjor ble det klart at det var slutt mellom ham og skuespillerinnen.

Det tok ikke lang tid etter bruddet mellom Pitt og Jolie, før det ble kjent at Jennifer Aniston og Justin Theroux (46) også skulle gå hvert til sitt, og slik blir det rykter av. Nå spekulerer fansen i om Aniston og Pitt egentlig bare tok en pause alle disse årene, og at de nå kommer til å finne tilbake til hverandre.

Uansett hva tilfellet er, benytter vi anledningen til å slenge inn en bildekarusell av det tidligere paret mens vi venter i spenning på fortsettelsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer