Hollywood:

Ser du hvem dette er?

Skuespillerne er nesten ikke til å kjenne igjen i nye roller.

SPILLER ELDRE: Disse to skuespillerne spiller det eldre ekteparet Leonard Bernstein og Felicia Montealegre i en film som kommer på Netflix. FOTO: NTB.
SPILLER ELDRE: Disse to skuespillerne spiller det eldre ekteparet Leonard Bernstein og Felicia Montealegre i en film som kommer på Netflix. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

At skuespillere ofte gjennomgår store transformasjoner for å spille rollen sin på best mulig måte, er ikke nytt. Hvem kan vel glemme de 20 kiloene Tom Hanks gikk ned for å gjøre "strandet på øde øy" mest mulig realistisk i klassikeren «Cast Away» fra 2000 eller Johnny Depps surrealistiske karakterforandring som hattemaker i «Alice i Eventyrland» fra 2010.

Likevel er det fortsatt morsomt å se hvordan styling blandet med skuespillernes innlevelse kan gjøre et menneske nesten helt ugjenkjennelig.

Spiller hovedrollen

Selv om det kanskje er lettere å kjenne igjen damen enn mannen på bildet over, kan vi trygt si at også Carey Mulligan har gjennomgått en forandring for rollen sin til den kommende Netflix-filmen «Maestro».

Ifølge nettstedet E!News skal filmen skal handle om Broadway-komponisten Leonard Bernstein sitt liv. Han er mest kjent for å ha laget musikken til West Side Story og døde 72 år gammel, i 1990. Og Mulligan, som vi kjenner fra filmer som «Drive» og «The Great Gatsby», spiller i denne filmen Bernsteins kone, Felicia Montealegre.

Mannen som har fått æren av vekke komponisten til liv foran kameraene, er ingen ringere enn Bradley Cooper. 47-åringen er kjent for å fint håndtere både "lette" og tyngre roller, vi kjenner han fra Hangover-filmene og fra «A star is born», hvor han spilte mot Lady Gaga.

LØSNESE: Bradley Cooper skal også spille den unge Leonard Bernstein. Her er han med på settet til innspillingen av filmen «Maestro» i Berlin, og nesen er litt større enn til vanlig. FOTO: NTB.
LØSNESE: Bradley Cooper skal også spille den unge Leonard Bernstein. Her er han med på settet til innspillingen av filmen «Maestro» i Berlin, og nesen er litt større enn til vanlig. FOTO: NTB. Vis mer

LES OGSÅ: Lady Gaga til KK:- Jeg fikk høre at jeg ikke var pen nok

Overtok etter Spielberg

Men en slik forandring har man neppe sett han gjennomgå tidligere. Det grå håret og de buskete brynene viser hvertfall en noe eldre versjon av Cooper og man må virkelig se to ganger før man innser hvem det egentlig er som gjemmer seg bak sminken og den falske nesen.

Opprinnelig var det Steven Spielberg som holdt i filmprosjektet, men så meldte Cooper sin interesse for det. Og han skal ha spurt «Jurassic Park»-skaperen om det var i orden om han prøvde seg frem for å se om han kunne skrive og regissere det.
Ønsket ble innvilget fra Spielbergs side, og Cooper har dermed jobbet med dette filmprosjektet i over fire år.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer