Kjendissønner

Ser du hvem faren hans er?

Eplet faller sannelig ikke langt fra stammen …

OPP AV DAGE? Han har ikke gått i pappas fotspor, men har uten tvil arvet utseendet til sin kjente far. FOTO: Faksimile Instgram
OPP AV DAGE? Han har ikke gått i pappas fotspor, men har uten tvil arvet utseendet til sin kjente far. FOTO: Faksimile Instgram Vis mer
Publisert

Stadig ser man i sosiale medier at barna til kjendiser har prøvd seg i samme yrke som mamma eller pappa. Andre ganger slås man av hvor langt eplet faktisk har falt fra stammen.

To som har trasket – om ikke i sin kjente fars fotspor, så hvert fall i nærheten av den opptråkkede sti, er brødrene Dylan og Paris.

Kvinnebedårer

Faren deres er irsk skuespiller, filmprodusent og miljøaktivist. Den som er fan av britisk spionaction fra sent 90-tall og tidlig 20-tall, vil huske ham fra lerretet – i pikant replikkutveksling med og ofte om kvinner.

Også den som lot seg rive med av herremannens inderlige sangglede på en gresk halvøy på sent 20-tall, vil vite hvem vi snakker om.

Går vi enda lenger tilbake hadde han en egen TV-serie gjennom 80-tallet, og den som ikke benket seg for spenningens skyld, gjorde det ganske sikkert for hvitsnipperens alltid ironiske kommentarer i enhver krevende situasjon.

Gift med enke

Men livet på den røde løper hører bare premierene til. Der imellom er det et liv som skal leves. I 1980 giftet vår venn seg med australske Cassandra Harris. Hun var enke, og han adopterte etterhvert hennes to barn.

Sammen fikk paret sønnen Sean, som skulle ende opp med å gå i farens fotspor, og har vært å se i et tjuetalls filmer.

SØNN: Eldstesønnen Sean har gått til filmen, som sin far. Her et bilde fra 2003. Hans to yngre halvbrødre har valgt en modellkarriere. FOTO: NTB
SØNN: Eldstesønnen Sean har gått til filmen, som sin far. Her et bilde fra 2003. Hans to yngre halvbrødre har valgt en modellkarriere. FOTO: NTB Vis mer

Kona døde

I 1991 skulle mannen vi er ute etter bli enkemann, da Cassandra døde av kreft. Tre år senere møtte han den amerikanske journalisten Keely Shaye Smith. Paret giftet seg i 2001 og fikk etterhvert sønnene Paris og Dylan, førstnevnte som altså har en slående likhet med pappa.

Har du gjettet hvem vi sikter til? Mannen vi er ute er selvsagt …

Pierce Brosnan!

Modeller

Pierce Brosnan og Keely Shaye Smith feiret nylig 20 års bryllupsdag. Keely er en kjent TV-presentatør i USA, og i tillegg til sitt eget journalistiske virke har hun stadig vært å se på premierene til Pierce.

FESTFINE: Pierce Brosnan og Keely Shaye Smith på Golden Globe Awards i 2020. FOTO: NTB
FESTFINE: Pierce Brosnan og Keely Shaye Smith på Golden Globe Awards i 2020. FOTO: NTB Vis mer

Paret har flere hus rundt i verden, blant annet på Hawaii, og Pierce kan ikke få fullrost kona på Instagram, hvor han har halvannen million følgere.

Men det har heller ikke manglet på dramatikk. I 2015 brant hjemmet deres i Malibu. Til alt hell ble ingen skadet, men Brosnans Aston Martin V12 Vanquish, samme bil som han kjørte i James Bond, gikk tapt da garasjen og rommene over tok fyr.

FYR OG FLAMME: Pierce Brosnan med en Aston Martin V12 Vanquish i 2002, i forbindelse med innspillingen av James Bond. Også privat hadde Brosnan den samme modellen, men bilen gikk tapt i en brann i familiens hus i 2015. FOTO: NTB
FYR OG FLAMME: Pierce Brosnan med en Aston Martin V12 Vanquish i 2002, i forbindelse med innspillingen av James Bond. Også privat hadde Brosnan den samme modellen, men bilen gikk tapt i en brann i familiens hus i 2015. FOTO: NTB Vis mer

Modellsønner

Parets to sønner ble født med få års mellomrom mens pappa var på høyden av sin skuespillerkarriere, og i dag har begge sønnene skapt seg en karriere – som fotomodeller!

Yngstemann Paris debuterte foran kamera i 2017 og har blant annet jobbet for Ralph Lauren og Fendi, og vært på forsiden av Vman og GQ Magazine.

Og pappa Pierce er ikke sen om å skryte av poden:

Paris dukker også opp i filmdatabasen IMDb, men da i rollen som Golden Globe ambassadør, og ikke som skuespiller, som sin far. Men ser man far og sønn sammen er det ikke vanskelig å skjønne hvem Paris har arvet utseendet etter.

«Engleaktig»

Også storebror Dylan har gjort seg svært bemerket som modell. Vogue beskriver ansiktet hans som «engleaktig» og han har vært å se i alt fra Dolce&Gabbana og Moschino, til Ralph Laurent og YSL.

Heller ikke når det kommer til Dylan er pappa Pierce sen om å dele sønnens fremganger foran kamera:

De to modell-brødrene har også blitt avbildet sammen, blant annet i cmagazine, og det var en stolt pappa som hadde med seg de to sønnene under Golden Globes i 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer