Kjendissønn

Ser du hvem han er sønnen til?

Han har arvet mammas musikktalent og pappas utseende.

SIN FARS SØNN: Han har arvet morens musikalske talent - og farens utseende. FOTO: Skjermdump Instagram
SIN FARS SØNN: Han har arvet morens musikalske talent - og farens utseende. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

At foreldre er stolte av sine barn er mer regelen enn unntaket, og for kjendiser kan det være fristende å bruke sine kanaler og kontakter til å hjelpe avkommet med karrieren.

Om denne karen i det hele tatt trengte foreldrenes hjelp er uvisst, for sin unge alder til tross er han allerede et navn på den amerikanske musikkhimmelen. Moren har uansett ikke vært sen om å dele sønnens musikalske fremganger, og i et innlegg på Instagram går hun til det skritt oppfordre sønnen til å starte et mor-sønnband med henne. Det er kanskje ikke helt tatt ut fra løse luften, for moren har selv et musikalsk talent, og har fått en Oscar for sin tolkning av en av countrymusikkens store stjerne.

Mer lik pappa

KK skriver iblant om kjendisbarn og deres foreldre, ofte med utgangspunkt i at eplet ikke falt langt fra stammen, sånn utseendemessig. Så også for denne karen. Men for vår unge venn er det ikke først og fremst mamma han har arvet utseendet etter.

Ser man på gamle bilder av faren, er det snarere ham den unge musikeren ligner på. Moren og faren møttes på filminnspilling på 90-tallet, og moren har siden blitt en stjerne av supernova-format. Faren har også vært å se i flere filmer, blant annet Flags of our Fathers.

Bend and snap

For morens del kan man trygt si at hun gikk inn i historiebøkene med megasuksessen fra juridisk fakultet, overdrysset med veskehunder og rosa accessoirer. Har du hørt uttrykket bend and snap, er det mye takket være kassasuksessen der moren spilte hovedrollen.

Har du skjønt hvem vi er ute etter?

Jepp, vi snakker selvsagt om Reese Witherspoon, og hennes sønn Deacon Philippe, som hun har med skuespiller Ryan Phillippe.

En av hver

Deacon ble født i 2003, og fra før hadde paret datteren Ava, oppkalt etter Ava Gardener.

STJERNEMAMMA: Ava og Deacon med mamma - på en ikke helt vanlig dag på jobben, da Reese Witherspoon fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2010 FOTO: Mark RALSTON/NTB
STJERNEMAMMA: Ava og Deacon med mamma - på en ikke helt vanlig dag på jobben, da Reese Witherspoon fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2010 FOTO: Mark RALSTON/NTB Vis mer

Ava er slående lik sin mor, og KK har tidligere skrevet om hvordan mor og datter nærmest ser ut som tvillinger. Men nå viser det seg at far og sønn sannelig ikke er noe dårligere.

Ser man på gamle bilder av pappa Ryan Phillippe, er det ikke vanskelig å se hvem Deacon ligner på. Vi lar dette bildet av Ryan fra 2002 tale for seg.

UNGE: Reese Witherspoon og Ryan Philippe under Academy Awards i 2002. Paret skilte seg i 2007, etter åtte års ekteskap. FOTO: Peter Brooker/REX/NTB
UNGE: Reese Witherspoon og Ryan Philippe under Academy Awards i 2002. Paret skilte seg i 2007, etter åtte års ekteskap. FOTO: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer