Kjendissønn

Ser du hvem han er sønnen til?

Og ja, han har gått i sine kjente foreldres fotspor. Hvert fall litt.

PÅ PREMIERE: Kjendissønnen på verdenspremieren av «Rogue One: A Star Wars Story» i 2016. FOTO: NTB
PÅ PREMIERE: Kjendissønnen på verdenspremieren av «Rogue One: A Star Wars Story» i 2016. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hans far har vært å se på kinolerret og tv-skjermer som alt fra humoristisk kvinnebedårer og ladet erotisk elsker, til finansfyrste og homofil pianist. For sine rolletolkninger har han vunnet både Oscar og Golden Globe, men han begynte faktisk sin karriere som regiassistent i Norge, på filmen «Helter i Telemark».

REGIASSISTENT: Fra innspillingen av «Helter fra Telemark» om tungtvannssabotasjen. Her fra Universitetsplassen i Oslo. FOTO: Erik Thorberg/NTB
REGIASSISTENT: Fra innspillingen av «Helter fra Telemark» om tungtvannssabotasjen. Her fra Universitetsplassen i Oslo. FOTO: Erik Thorberg/NTB Vis mer

Vår unge helts mor var lenge en av Wales' store eksportartikler, ikke til forkleinelse for Tom Jones. Fra barnsben av spilte hun i en katolsk teatertrupp hjemme i Swansea, og etter å ha begynt sin skuespillerløpebane i en familie-setting over flere sesonger, slo hun på 2000-tallet gjennom i Hollywood.

Hun har en utpreget komisk timing, og har mottatt et utall priser. For sin tolkning av karakteren Velma Kelly fikk hun hele 11 høythengende priser og nominasjoner i 2002, med Oscar-prisen som det store høydepunktet.

Samme bursdag

Den unge mannens foreldre har bursdag på samme dag, men da de giftet seg i 2000, var det mange som stusset over aldersforskjellen på 25 år. Likevel, paret har holdt sammen, og i 2000, etter at foreldrene hadde spilt i samme film, ble vår venn født.

Tre år senere, i 2003, fikk han en søster, og familien bodde i mange år på Bermuda, for å slippe unna pressen. Familien har opplevd både opp og nedturer, blant annet farens kreftsykdom.

Og hvem er vi så ute etter?

Vår snakker selvsagt om Dylan Douglas, sønnen til Catherine Zeta Jones og Michael Douglas.

RØD LØPER: Familien Zeta/Douglas på premiere av «Ant man» i London i 2015. FOTO: Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB
RØD LØPER: Familien Zeta/Douglas på premiere av «Ant man» i London i 2015. FOTO: Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

I likhet med foreldrene har Dylan i perioder søkt seg til skjermen, og hatt en stemmerolle i barneprogrammet Phinneas og Pherb, og også medvirket i et program på BBC Sport om Formel 1.

Forøvrig er han glad i fart og spenning og har vært å se i flere bilsportsammenhenger.

Men selv om han har søkt seg til skjermene, er Dylan ikke skuespiller på heltid, som foreldrene. Ifølge Instagramsiden hans jobber han som Political & Outreach Director på «Make Room Now», som han også er medeier i. Han er også interessert i historie, spesielt kolonitiden, og er aktivist for å få førstegangsstemmere til urnene.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer