Kjendissønn

Ser du hvem han er sønnen til?

Eplet faller visst ikke langt fra stammen ...

18 ÅR: Ryder fylte 18 i januar. I USA er myndighetsalderen 21, så vi får tro dette er alkoholfrie bobler. FOTO: Skjermdump Instagram
18 ÅR: Ryder fylte 18 i januar. I USA er myndighetsalderen 21, så vi får tro dette er alkoholfrie bobler. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Ryders mor er en profilert skuespiller og har vært et solid tilskudd i Hollywood siden tusenårsskiftet. Hun har spilt i filmer som «Bride Wars», «Something Borrowed», «Mother's Day» og «Du, jeg og Dupree».

42-åringen har en lang liste med hovedroller på CV-en, og hun er nok aller mest kjent for sin rolle i «How to Lose A Guy In 10 Days» fra 2003.

Hun har vunnet Golden Globe-pris for sin rolle i «Almost Famous» (2000) og ble nominert til Oscar for beste birolle i samme film.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Profilerte besteforeldre

Eplet faller visst ikke langt fra stammen for foreldrene hennes er ingen ringere enn Bill Hudson (72) og Goldie Hawn (76) som begge er skuespillere.

Har du gjettet hvem vi skal frem til?

Det er selvfølgelig Kate Hudson (42) som er Ryders mor.

Hudson giftet seg med musiker Chris Robinson (55) i år 2000. De to fikk sønnen Ryder (18) sammen før de gikk fra hverandre i 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer