Kjendissønn

Ser du hvem han er sønnen til?

Eplet faller visst ikke langt fra stammen ...

18 ÅR: Ryder fylte 18 i januar. I USA er myndighetsalderen 21, så vi får tro dette er alkoholfrie bobler. FOTO: Skjermdump Instagram
18 ÅR: Ryder fylte 18 i januar. I USA er myndighetsalderen 21, så vi får tro dette er alkoholfrie bobler. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Ryders mor er en profilert skuespiller og har vært et solid tilskudd i Hollywood siden tusenårsskiftet. Hun har spilt i filmer som «Bride Wars», «Something Borrowed», «Mother's Day» og «Du, jeg og Dupree».

42-åringen har en lang liste med hovedroller på CV-en, og hun er nok aller mest kjent for sin rolle i «How to Lose A Guy In 10 Days» fra 2003.

Hun har vunnet Golden Globe-pris for sin rolle i «Almost Famous» (2000) og ble nominert til Oscar for beste birolle i samme film.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Profilerte besteforeldre

Eplet faller visst ikke langt fra stammen for foreldrene hennes er ingen ringere enn Bill Hudson (72) og Goldie Hawn (76) som begge er skuespillere.

Har du gjettet hvem vi skal frem til?

Det er selvfølgelig Kate Hudson (42) som er Ryders mor.

Hudson giftet seg med musiker Chris Robinson (55) i år 2000. De to fikk sønnen Ryder (18) sammen før de gikk fra hverandre i 2007.

PÅ RØD LØPER: Kate Hudson sammen med sønnen Ryder Robinson i godt humør på rød løper i november 2021. FOTO: NTB
PÅ RØD LØPER: Kate Hudson sammen med sønnen Ryder Robinson i godt humør på rød løper i november 2021. FOTO: NTB Vis mer

Hudson har to yngre barn med sin nåværende ektefelle Danny Fujikawa (35) – Bingham (10) og Rani Rose (3).

På Late Night with Seth Meyers i september fortalte Hudson at Ryder er familiens klovn. Hennes eldste sønn pleier ofte å gjøre narr av treningsvideoene hun legger ut i sosiale medier, noe hun finner god humor i. De to har et tilsynelatende nært mor-sønn-forhold.

Feiret kjærligheten på valentinsdagen

Moren har gitt tips om hvordan dumpe en fyr på ti dager, men nå hyller hun sønnens nye forhold, så de tipsene kan hun sannsynligvis legges til side.

Ryder har funnet kjærligheten med Iris Apatow (19) som er datter av skuespiller Leslie Mann (49) og filmregissør Judd Apatow (54).

På alle hjerters dag delte han et innlegg på Instagram av at han kysser kjæresten på kinnet. I kommentarfeltet har både mor og hans potensielle svigermor kommentert med lovord og koselige emojier som viser at de begge støtter forholdet.

Det er ikke kjent hvor lenge de to har vært et par.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer