Kjendisbarn

Ser du hvem han er sønnen til?

Faren er en av de aller største Hollywood-stjernene – og moren er helsvensk.

KJENDISBARN: Han er sønn av en av Hollywoods største skuespillere og komikere, og hver sommer ferierer han på hytta i Sverige, og møter sine svenske slektninger. FOTO: Broadimage/REX/NTB
KJENDISBARN: Han er sønn av en av Hollywoods største skuespillere og komikere, og hver sommer ferierer han på hytta i Sverige, og møter sine svenske slektninger. FOTO: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Da faren hans tok imot humorprisen The Mark Twain Award i 2011, var ikke hans svenske kone den første han takket, og det til tross for at hun satt i publikum. Faktisk takket han først sine to ex-koner, Donna og Julie:

«Donna. Vi var altfor unge», sa han blant annet, og røpet at han var blitt forlatt av kone nummer to. Da turen endelig kom til hans svenske kone Viveca, takket han henne for et nydelig liv sammen, og for å ha gitt dem tre vakre sønner:

– Men jeg er nødt til å si, noen ganger er du ganske frekk i kjeften, sa han fra scenen, til stor latter fra salen.

– Du er stor i kjeften, og du liker å bruke den. Men jeg skal si deg en ting, i kveld er min kveld! Jeg elsker deg, men jeg er skikkelig lei av den frekke kjeften din. Skjønner du? spurte han og skrudde seg opp til et skrikende nivå:

– Hører du hva jeg sier? Og se på meg når jeg snakker til deg!

Man skulle tro at Viveca dermed ville blitt rasende, men det hører med til historien at hun spilte med, og helt tydelig er vant med at hennes komikerektemann inkluderer henne i scenematerialet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer