Kjendisbarn

Ser du hvem han er sønnen til?

Du ser det når du vet det …

KJENDISBARN: Han har gått i sin kjente fars fotspor, selv om han har over middels store sko å fylle. FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/ BL Bildbyrå/NTB
KJENDISBARN: Han har gått i sin kjente fars fotspor, selv om han har over middels store sko å fylle. FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/ BL Bildbyrå/NTB Vis mer
Publisert

I et Skandinavia, som med unntak av Abba og et par til, manglet de største verdensstjernene på 70-tallet, kom faren hans som et friskt pust. Ja, faktisk lyste stjernen hans så sterkt på den internasjonale stjernehimmelen utover 70- og 80-tallet, at den har fortsatt å kaste glans den dag i dag.

Men siden faren i dag forbindes med noe ganske annet, er det kanskje mange av dagens unge som ikke er kjent med farens heller sporty fortid?

Sønnen

Vår unge venn på bildet ble født 2003, og har faktisk valgt nøyaktig samme løpebane som sin far. Men der farens hans lå i verdenstoppen år etter år, var sønnen i 2022 ranket som nummer 557 i verden.

Men tro ikke at han mangler talent av den grunn!

Som junior var han i 2021 ranket som nummer én i prestisjetung amerikansk turnering, og som nummer to i en britisk turnering med lange tradisjoner.

Men la oss ta et steg tilbake.

På 80- og 90-tallet hadde faren hans to korte ekteskap og et samboerskap, og ingen av dem varte mer enn fire år. Pressen skrev stadig om hans kjærlighetsliv, og han ble regnet som et godt parti og en ettertraktet ungkar – mellom slagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer