Kjendisbarn

Ser du hvem han er sønnen til?

Du ser det når du vet det …

KJENDISBARN: Han har gått i sin kjente fars fotspor, selv om han har over middels store sko å fylle. FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/ BL Bildbyrå/NTB
KJENDISBARN: Han har gått i sin kjente fars fotspor, selv om han har over middels store sko å fylle. FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/ BL Bildbyrå/NTB Vis mer
Publisert

I et Skandinavia, som med unntak av Abba og et par til, manglet de største verdensstjernene på 70-tallet, kom faren hans som et friskt pust. Ja, faktisk lyste stjernen hans så sterkt på den internasjonale stjernehimmelen utover 70- og 80-tallet, at den har fortsatt å kaste glans den dag i dag.

Men siden faren i dag forbindes med noe ganske annet, er det kanskje mange av dagens unge som ikke er kjent med farens heller sporty fortid?

Sønnen

Vår unge venn på bildet ble født 2003, og har faktisk valgt nøyaktig samme løpebane som sin far. Men der farens hans lå i verdenstoppen år etter år, var sønnen i 2022 ranket som nummer 557 i verden.

Men tro ikke at han mangler talent av den grunn!

Som junior var han i 2021 ranket som nummer én i prestisjetung amerikansk turnering, og som nummer to i en britisk turnering med lange tradisjoner.

Men la oss ta et steg tilbake.

På 80- og 90-tallet hadde faren hans to korte ekteskap og et samboerskap, og ingen av dem varte mer enn fire år. Pressen skrev stadig om hans kjærlighetsliv, og han ble regnet som et godt parti og en ettertraktet ungkar – mellom slagene.

Bokstavelig talt, får vi nesten si, for selv om han ikke drev med boksing, har han lagd seg en karriere av å være nettopp slagferdig.

Fikk en sønn

På midten av 80-tallet fikk han en sønn ved navn Robin, som da er vår unge venns halvbror. Moren til den unge mannen vi er ute etter, heter Patricia, og giftet seg med faren hans i 2002.

Vår unge venn regnes for å være svært lik sin far, og da det ble laget en film om hans verdensberømte far i 2017, var det faktisk sønnen som spilte rollen – som sin egen far.

Om du ikke har gjettet hvem vi snakker om, her er et hint til:

Faren hans er i dag nesten like kjente for undertøy, som for idrettsgrenen han ble verdensberømt i.

Vi snakker selvsagt om …

Björn Borg, og hans sønn Leo Borg!

Levende legende

Tennisspilleren Björn Borg opplevde en eventyrlig tenniskarriere, og vant Wimbledon fem ganger og French Open seks ganger. På privaten har han giftet seg tre ganger, og det er altså legendens tredje kone Patricia Östfeldt som er moren til tennisspilleren Leo Borg.

Allerede fra Leo var 15 år ble han regnet som et enormt tennistalent, og i et intervju med Svenska Dagbladet Junior i 2016, sa han om sin berømte far:

– Alle vet om det på tennisbanen. Jeg pleier ikke å tenke på det, men iblant vil man ikke at folk skal vite det. Det gjør at alle tror på deg, og det kan skape mye press.

Björn Borg har stadig vært å se på tribunen under sønnens kamper, og det samme har moren Patricia. Selv spilte Björn mange kamper mot sin erkefiende John McEnroe på 70-tallet, og i 2022 var de to gamle rivalene tilbake på Wimbledon, der alt startet. I den forbindelse la Björn Borg ut dette innlegget på Instagram:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer