Kjendisbarn

Ser du hvem han er sønnen til?

Du ser det når du vet det …

KJENDISBARN: Både moren og faren har levd hele sitt voksne liv i rampelyset - og det ser ikke ut til at denne karen går av veien for å gjør det samme. FOTO: Matt Baron/REX/NTB
KJENDISBARN: Både moren og faren har levd hele sitt voksne liv i rampelyset - og det ser ikke ut til at denne karen går av veien for å gjør det samme. FOTO: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

Da moren og faren hans møttes slo det gnister verden over. Bokstavelig tatt, får man neste si, for forholdet ble så rikelig beskrevet, at man sjelden hadde sett maken.

Vår venn og hans bror ble født med kun ett års mellomrom, og er dermed det man kaller for pseudotvillinger. Begrepet ble innført av en dansk psykiater ved navn Oluf Martensen-Larsen, og beskriver søsken født med inntil 18 måneders aldersforskjell. Psykiateren hevder at barn født raskt etter hverandre risikerer problemer senere i livet, grunnet at moren ikke har tid nok til å ta seg nok av begge.

Om den tette aldersforskjellen forklarer noen av problemene i vår venns familie, vites ikke. Sikkert er det hvert fall at det har stormet i perioder, spesielt like før foreldrene skiltes på slutten av 90-tallet.

Moren er modell og skuespiller, og var en stund sammen med en svensk modell, kjent for sine veldefinerte magemuskler. Selv er hun også kjent for sin fysikk, og i mange av filmene har man valgt å understreke hennes, i manges øyne, tiltalende ytre.

Mye ros?

Vår unge venn er i skrivende stund 25 år, og dermed lillebroren i pseudotvillingskapet. Skal vi tro den svenske småbarnspedagogen Elisabeth Schönbeck har han dermed større sjanse for å bli veldig dyktig, ettersom foreldre ofte gir den minste mye ros. Storebror i slike forhold risikerer å bli usikker fordi han vil strebe etter å være bedre enn lillebror.

Vi skal ikke si om det stemmer i våre brødres tilfelle, men lillebror har faktisk gått i sin mors modellfotspor, og opp til flere ganger vært å se i reklamekampanjer og på catwalken. Men han har også valgt å gå i farens musikalske fotspor, og driver et eget musikkselskap ved navn Midnight Kids.

MODELL: Vår unge venn er modell, her fra en Dolce & Gabbana-visning under moteuka i Milano i 2016. FOTO: Livio Valerio/REX/NTB
MODELL: Vår unge venn er modell, her fra en Dolce & Gabbana-visning under moteuka i Milano i 2016. FOTO: Livio Valerio/REX/NTB Vis mer

Storebror har valgt å gå til filmen, som sin mor. Faren har han til tider hatt et anstrengt forholdt til, og i 2018 kulminerte det i en slåsskamp, der faren havnet på sykehus og var ikke sen om å legge ut bilder på sosiale medier. Selv forklarte sønnen til People at farens alkoholisme var årsak, og at han lenge hadde forsøkt å hjelpe ham å bli edru, blant annet gjennom en såkalt intervention.

– Jeg håpet at min fars tørrlegging skulle forbli en familiesak, men som følge av anklagene hans i sosiale medier ser jeg meg nødt til å snakke ut.

Han understreket at han ville samarbeide med politiet:

– Jeg elsker faren min og vil bare se ham edru, glad og sunn.

Beryktet far

Men hvem er så pappa? Her har vi holdt igjen på ledetrådene, ettersom hans musikalske avtrykk er av heller notorisk karakter. Men vi kan si såpass at da en bok ble skrevet om bandet hans, hadde den en whiskyflaske på coveret.

Har du gjettet det?

Vi snakker selvsagt om Tommy Lee fra Mötley Crew og eksen hans Pamela Anderson, og deres yngste sønn Dylan Jagger Lee.

Dylan Jagger Lee har to hundre tusen følgere på Instagram, og det etter å bare ha lagt ut ni innlegg. På et av bildene mener fansen at han er som snytt ut av nesa på faren Tommy Lee.

Foreldrenes tragedie

En av fjorårets store streaming-snakkiser, var «Pam & Tommy», som baserte seg på forholdet mellom Pamela og Tommy Lee. Etter premieren tok kritiske røster til orde for at fremstillingen var fordummende og overflatisk, og en unødvendig grafsing i en tragisk tid. Bærebjelken var den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra parets hjem under et innbrudd, og som viser de to ha sex om bord i en båt. Videoen gikk sin lite ærerike seiersgang verden over på både VHS og nett, og i internettets vugge viste den for alvor sprengkraften i digital distribusjon.

STORMENDE: Pamela Anderson og Tommy Lee i London i 1995. FOTO: REX /NTB
STORMENDE: Pamela Anderson og Tommy Lee i London i 1995. FOTO: REX /NTB Vis mer

Pamela Anderson tok avstand fra produksjonen, og i 2023 kommer hun med både bok og dokumentar om de vanskelige årene og dramaet rundt den stjålne filmen. Memoarene har tittelen «Love», og Netflix-dokumentaren har fått navnet: «Pamela, a love story». I et intervju sa hun følgende om hvordan hun kom seg gjennom de vanskelige årene:

– Jeg var mor. Det reddet meg. Om jeg ikke var mor, tror jeg ikke jeg ville overlevd.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer