Kjendisbarn

Ser du hvem han er sønnen til?

Snart ser han like kul ut som sin verdenskjente pappa.

KJENDISBARN: Denne karen er snart like kul i stilen som pappa. Her et sjeldent bilde fra 2013. FOTO: Masatoshi Okauchi/REX / NTB
KJENDISBARN: Denne karen er snart like kul i stilen som pappa. Her et sjeldent bilde fra 2013. FOTO: Masatoshi Okauchi/REX / NTB Vis mer
Publisert

Da denne karen så dagens lys 9. april 2002, var det mange som ropte hurra for at superkjendisforeldrene hadde valgt å bosette seg utenfor rampelyset, der familien på fire kunne leve heller uforstyrret.

Skjønt uforstyrret?

Når faren din er en av verdens største idoler og kjent for å ta styringen under ekstreme forhold, og moren din har regjert på listetoppene med en låt som tar samferdsel på alvor (Nei, vi snakker ikke om Hjulene på bussen eller En bussjåfør), er det kanskje ikke så lett å stikke seg unna.

Og det gjør kanskje ikke saken noe lettere at søsteren din har valgt offentligheten, og halt i land modellkontrakt med en av verdens største motehus, og stadig vekk er å se å den røde løperen.

KUL KIS: Det er ikke bare pappa som kjører iøynefallende antrekk. Sønnen synes så ha arvet pappas avslappede stil. Her fra flyplassen i 2013. FOTO: AFPPHOTO/TOSHIFUMI KITAMURA/NTB
KUL KIS: Det er ikke bare pappa som kjører iøynefallende antrekk. Sønnen synes så ha arvet pappas avslappede stil. Her fra flyplassen i 2013. FOTO: AFPPHOTO/TOSHIFUMI KITAMURA/NTB Vis mer

«Betty Sues eyes»

Som liten ble vår venn iblant fanget opp av kameralinsene, og mange synes det er ekstra morsomt at han synes å være oppkalt etter en av farens mange maritime krumspring på lerretet.

Bestemoren heter Betty Sue Palmer, og kom arm i arm med sin skuespillersønn da han i 1999 fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Og ser man nærmere etter et det faktisk noe kjent med Betty Sues brune øyne …

KJENT BLIKK?: Betty Sue Palmer var med da sønnen ble gjort stas på med egen stjerne på Hollywood walk og fame i 1999. FOTO: Bei/REX/NTB.
KJENT BLIKK?: Betty Sue Palmer var med da sønnen ble gjort stas på med egen stjerne på Hollywood walk og fame i 1999. FOTO: Bei/REX/NTB. Vis mer

Der vår unge venns storesøster har gått i pappas fotspor, og har gjort blomstrende karriere på scene og catwalk med sitt botaniske navn, har vår venn greid kunststykket å holde seg forholdsvis lavt i terrenget. Han synes ikke å ha noen kontoer på sosiale medier, og man må faktisk lete med lupe etter bilder av ham av nyere dato.

Foreldre hans var sammen fra 1998 til 2012, men giftet seg aldri, og mange mener at datteren, altså vår venns storesøster, ligner på både more OG faren. Og man kan tydelig se at hun har arvet farens og bestemorens brune blikk.

Har du skjønt hvem vi sikter til? Ikke? Vi tar et par hint til.

Ydmykende skilsmisse

I tillegg til skuespilleryrket, er pappa musiker, og han har turnert med bandet sitt. Skuffelsen var stor da han i 2022 måtte avlyse konserten sin i Norge, da et av bandmedlemmene fikk korona. Faren havnet videre i en opprivende skilsmisse med en kvinnelig kollega, og rettssaken gikk for åpne dører i 2022 og var av det mildt sagt ydmykende slaget.

Vi snakker selvsagt om … Johnny Depp og hans sønn Jack Depp.

FRYD OG GAMMEN?: Skuespiller Johnny Depp sammen med sømmen Jack Depp, datteren Lily-Rose Melody Depp og ekskona Amber Heard i 2013. Her på Narita International airport, i 2013. FOTO: Unimedia/REX/NTB
FRYD OG GAMMEN?: Skuespiller Johnny Depp sammen med sømmen Jack Depp, datteren Lily-Rose Melody Depp og ekskona Amber Heard i 2013. Her på Narita International airport, i 2013. FOTO: Unimedia/REX/NTB Vis mer

Storesøster Lily-Rose Depp, som er modell for motehuset Chanel, har ved flere anledninger vist sin kjærlighet overfor lillebroren. Da Jack Depp fylte 18 år i 2020, la Lily Rose ut et rørende innlegg på Instagram der hun hyllet broren og hvor mye han betyr for henne.

I bildekarusellen får vi også se et sjeldent bilde av Jack, slik han ser ut i dag.

Johnny Depp er kanskje aller mest kjent som Captein Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean»-filmene. Han fikk sine to barn med den franske skuespilleren og sangeren Vanessa Paradis. Da paret flyttet til Frankrike og stiftet familie, unna medienes søkelys, sa Johnny at det var nettopp for å beskytte barna.

– Jeg vil ikke at barna våre skal bli tvunget til å dele i vår berømmelse mot deres vilje. De har ikke bedt om det, sa Johnny Depp.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer