I samme yrke

Ser du hvem hans superkjente fetter er?

Vi syntes det var noe kjent med det blikket.

FETTER: William Mapother deler skuespilleryrket - og blikket - med sin mer kjente fetter. FOTO: NTB
FETTER: William Mapother deler skuespilleryrket - og blikket - med sin mer kjente fetter. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da vi kom over dette bildet, syntes vi umiddelbart at det var noe kjent med øynene. Og det viste seg å stemme.

Mannen på bildet heter William og har hatt roller i rundt 60 filmer og serier siden 80-tallet. Etternavnet er Mapother og ser man på CV-en, har han medvirket i mange av de samme filmene som sin mer kjente fetter - hvert fall i starten av karrieren.

Fetteren er en av verdens mest omtalte personer - og uten tvil en av Hollywoods største stjerner. Hver gang en ny film har premiere, venter folk verden over i spenning, bokstavelig talt.

Gift to ganger

Den berømte fetteren har giftet seg med en skuespiller to ganger (ikke med samme skuespiller), og skilt seg like mange ganger. Han har tre barn, to fra første ekteskap, og ett fra det siste. Noen år etter den siste skilsmissen, sa den 16 år yngre eks-kona til people.com:

– Han tok pusten fra meg. Jeg ble dypt og lidenskapelig forelsket. Og hele planen min for hva jeg ønsket meg i livet var bare: «Glem det. Dette er det rette». Jeg var helhjertet oppslukt av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer