Kjendisbarn

Ser du hvem hans verdenskjente far er?

Du ser det når du vet det …

KJENDISBARN: Faren er kjent som en av verdens mest slagferdige menn, og sønnen Joseph har gått i hans fotefar. Her fra studentdagene. FOTO: Disney+/BACKGRID/NTB
KJENDISBARN: Faren er kjent som en av verdens mest slagferdige menn, og sønnen Joseph har gått i hans fotefar. Her fra studentdagene. FOTO: Disney+/BACKGRID/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

da Joseph Baena deltok i Dancing With The Stars, altså den amerikanske versjonen av Skal vi danse i 2022, gjorde han inntrykk med sin muskuløse fremtoning. Kvelden han ble stemt ut, som for øvrig hadde eksamensfest som tema, sa Joseph til programlederne Tyra Banks og Alfonso Ribeiro at det hadde vært moro å delta, og at han absolutt kom til å fortsette å danse.

I publikum satt mamma Mildred Patricia Baena, som på 90-tallet var hushjelp hjemme hos Josephs far. Mildred hadde hatt et forhold til den berømte skuespilleren hun jobbet for, som for øvrig var gift. Forholdet til hushjelpen skulle resultere i sønnen Joseph.

Som om ikke det var nok, da Joseph ble født den 2. oktober 1997, var det bare fem dager etter at farens andre sønn var blitt født, altså Josephs halvbror, som var født innenfor ekteskap.

Los Angeles er fitnesshovedstaden fremfor noen, og mang en muskelbunt har søkt lykken her, i håp om å bli den neste actionstjernen. Josephs far var intet unntak. Allerede i 1970 satset den østerrikske kraftkaren på skuespill, men kalenderene skulle bikke over i 1982 før han slo gjennom i tittelrollen i «Barbaren Conan». Siden har han gått ned i historien som en av 80-tallets største actionhelter, og fremdeles blir frasen «Ill be back»– sagt med en bred østerriksk aksent– brukt verden over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer