Kjendisbarn

Ser du hvem hans verdenskjente far er?

– Folk sier jeg ligner på pappa. Jeg skulle ønske det stemte, sier sønnen til superstjerna.

KJENDISBARN: Denne karen har gått i sin verdenskjente fars fotspor, og av utseende er det spesielt ett trekk han har arvet fra faren. FOTO: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT/NTB.
KJENDISBARN: Denne karen har gått i sin verdenskjente fars fotspor, og av utseende er det spesielt ett trekk han har arvet fra faren. FOTO: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT/NTB. Vis mer
Publisert

Det er på barna man ser at årene går, lyder et uttrykk, og når man ser på denne karen kan man begynne å lure på hvor årene blir av. Faren hans var nemlig en av 90-tallets store stjerner, både som skuespiller og produsent, og vant både Oscar og Golden Globe for Beste regi, og Oscar for Beste film.

Australske aner

Nevnte far ble født i New York i 1956, med irske aner, og vokste opp i en søskenflokk på 11. Faren var forfatter og farmoren Eva Mylott var operasanger, født i Australia. Farfaren var millionær og hadde slått seg opp i tobakksindustrien. Selv skulle vår helts far altså gå til filmen, og det samme skulle hans lillebror Donald.

I sedvanlig Hollywoodstil har vår unge venns far giftet og skilt seg flere ganger, og han har til sammen ni barn. Og det er her vår venn kommer inn i bildet. Da han ble født i 1990, hadde han allerede fem eldre søsken: storesøster Hanna, tvillingene Christian og Edward, og brødrene William og Louis.

Faren skulle senere få tre barn til, nemlig Thomas, Lucia og Lars, og det vites ikke om 67-åringen med det blå blikket har satt strek der.

I farens fotefar

Å finne sin egen vei når faren er actionstjerne – og kvinnebedårer – er kanskje ikke det letteste, og vår venn, som lyder navnet Milo, har tatt flere omveier før han endte opp i samme yrke som faren.

Milo ble født i Australia og vokste opp i Malibu, og før han gikk til filmen skal han ha jobbet som elektriker. Filmdebuten var i en av farens filmer, ved navn «Hacksaw Ridge».

Har det begynt å demre for deg? Ikke? Vi tar et par hint til.

Faren flyttet med foreldrene til Australia da han var 12 år, og studerte etter hvert på National Institute of Dramatic art. Debutfilmen var i «Gallipoli», der han vant prisen Beste skuespiller ved Australian Film Institutes utdeling. Dette satte ham på kartet som en seriøs skuespiller, og han har i karrieren vekslet mellom actionroller og de mer seriøse.

Mange husker faren hans spesielt godt i et historisk epos, der han ledet skottene til opprør mot Kong Edvard den første. Filmen het …

«Braveheart»

og vi snakker selvsagt om sønnen til Mel Gibson!

Populær

Siden Milo Gibson debuterte på lerretet i 2016 har han spilt inn to filmer i året, med titler som The Outpost og Under the stadium lights på CV-en. Hans første hovedrolle var i All the Devil’s Men fra 2018.

Privat har Milo valgt en heller tilbaketrukken tilværelse og er sjelden å se på den røde løper. Skal vi tro instagramkontoen hans har han funnet tonen med en influenser ved navn Katrina Brodsky.

Milos foreløpig siste film er Manifest West, fra 2022.

I et intervju med The Times har Milo sagt:

– Folk sier jeg ligner på pappa. Jeg skulle ønske det stemte.

Til The Hollywood reporter fortalte Milo at han har jobbet med mange ulike ting, og at faren alltid har oppfordret ham til å gjøre det han liker. Og for hans del ble det altså til slutt skuespill.

– En dag tenkte jeg, du vet, jeg vil ikke være 60 år og angre på at jeg ikke tok steget. Jeg tror mange angrer på mye i livet, og jeg hadde ikke lyst til å bli en av dem.

FILMKVELD: Mel Gibson og kjæresten Rosalind Ross på Oscarutdelingen i 2017. FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
FILMKVELD: Mel Gibson og kjæresten Rosalind Ross på Oscarutdelingen i 2017. FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Det har tidvis blåst rundt Mel Gibson, og han skal ha slitt med alkoholproblemer. Han ble senere tørrlagt. På en ferie i Palermo i 2016 med kjæresten Rosalind Ross, etter å ha vært tørrlagt i ti år, ble han sett med en vinflaske i hånda og pressen spekulerte i om han hadde sprukket.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer