Dylan Penn:

Ser du hvem hennes berømte far er?

Han har en solid skuespillerkarriere, og nå følger datteren Dylan (30) i samme fotspor.

RØD LØPER: Dylan på en filmfestival i Georgia i oktober 2021. Foto: NTB
RØD LØPER: Dylan på en filmfestival i Georgia i oktober 2021. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hennes prisvinnende skuespillerfar startet sin karriere på 80-tallet og er fremdeles aktiv i dag – både som skuespiller og regissør. Han har fått mye oppmerksomhet for sitt stormende privatliv og sine politiske synspunkter. Han spiller ofte i filmer som reflekterer hans liberale holdninger.

61-åringen har hanket inn, ikke bare Oscar-nominasjoner, men også to Oscar-statuetter for sine roller i klassikere som «Mystic River» (2003) og «Milk» (2008). Han er kjent for å portrettere tøffe unge menn, og regnes som en av de største skuespillerne i Hollywood.

Han har også regissert en rekke filmer senere i karrieren, blant annet den kritikerroste kinosuksessen «Into the Wild» fra 2007. Nå har han regissert en film som datteren Dylan spiller i. Har du gjettet hvem vi skal frem til?

Dylan er selvfølgelig datteren til Sean Penn (61).

Skuespillerkarriere

Dylan Penn har ikke bare en berømt far, også hennes mor, Robin Wright (55), er et kjent fjes fra filmer og serier som «House of Cards» og «Forrest Gump». Penn og Wright var gift fra 1996 til 2010 og fikk to barn sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer