Dylan Penn:

Ser du hvem hennes berømte far er?

Han har en solid skuespillerkarriere, og nå følger datteren Dylan (30) i samme fotspor.

RØD LØPER: Dylan på en filmfestival i Georgia i oktober 2021. Foto: NTB
RØD LØPER: Dylan på en filmfestival i Georgia i oktober 2021. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hennes prisvinnende skuespillerfar startet sin karriere på 80-tallet og er fremdeles aktiv i dag – både som skuespiller og regissør. Han har fått mye oppmerksomhet for sitt stormende privatliv og sine politiske synspunkter. Han spiller ofte i filmer som reflekterer hans liberale holdninger.

61-åringen har hanket inn, ikke bare Oscar-nominasjoner, men også to Oscar-statuetter for sine roller i klassikere som «Mystic River» (2003) og «Milk» (2008). Han er kjent for å portrettere tøffe unge menn, og regnes som en av de største skuespillerne i Hollywood.

Han har også regissert en rekke filmer senere i karrieren, blant annet den kritikerroste kinosuksessen «Into the Wild» fra 2007. Nå har han regissert en film som datteren Dylan spiller i. Har du gjettet hvem vi skal frem til?

Dylan er selvfølgelig datteren til Sean Penn (61).

FAR OG DATTER: Sean Penn med datteren Dylan på rød løper. Foto: NTB
FAR OG DATTER: Sean Penn med datteren Dylan på rød løper. Foto: NTB Vis mer

Skuespillerkarriere

Dylan Penn har ikke bare en berømt far, også hennes mor, Robin Wright (55), er et kjent fjes fra filmer og serier som «House of Cards» og «Forrest Gump». Penn og Wright var gift fra 1996 til 2010 og fikk to barn sammen.

Dylan Penn (30) har gått i foreldrenes fotspor. Hun har spilt i filmer som «Condemned» (2015) og «Unregistered» (2018), og nylig hadde hun hovedrollen i «Flag Day» (2021). I sistnevnte spiller hun mot faren sin hvor de har samme relasjon som i virkeligheten. Sean Penn har også regissert filmen.

Nært forhold

I et ferskt intervju med People Magazine forteller Dylan at hun i mange år ble kalt «peaches» av sin far – på norsk «fersken».

Videre forteller 30-åringen at hun tok følge med faren sin på et Chanel-arrangement på Rockefeller Center i New York nylig. I den anledning ga Sean Penn en gave til datteren – et smykke med «Peaches» inngravert.

– Navnet kommer av at jeg slukte fersken da jeg var veldig liten. Jeg elsket fersken!

MOR OG DATTER: Det lå kanskje i luften at Dylan også skulle bli skuespiller med to så anerkjente skuespillerforeldre? Foto: NTB
MOR OG DATTER: Det lå kanskje i luften at Dylan også skulle bli skuespiller med to så anerkjente skuespillerforeldre? Foto: NTB Vis mer

Ifølge filmdatabasen IMDb spiller Dylan Penn i flere kommende filmer det neste året, «Signs of Love» og «California Dreams» skal være ferdig innspilt, mens «Tramp» er ventet å være ferdig innen utgangen av 2022.

Kanskje vi får se far og datter spille mot hverandre igjen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer