Kjendisbarn

Ser du hvem hun er bestemoren til?

Vi kan røpe at både mor, datter og mormor er nesten helt like!

KJENDISBARN: I denne familien er både mor, datter og barnebarn skremmende like. FOTO: Globe Photos/REX/NTB
KJENDISBARN: I denne familien er både mor, datter og barnebarn skremmende like. FOTO: Globe Photos/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerner kan fødes av så mangt, og etter at sosiale medier inntok regirollen i manges liv, har stjerner begynt å fødes av de mest uventede ting. Noen har for eksempel fått stjernestatus for sin evne til å åpne esker med varer for åpent kamera, på en så fengslende måte at hundretusenvis sitter i spenning. Andre har karet seg til stjernestatus ved å legge ut bilder av seg selv, mer eller mindre filtrerte, og dermed invitert folk inn i livet sitt. Andre igjen kler på dyrene sine rare klær, slik at dyrene blir stjerner.

Som en motvekt til de nytente stjernene, ser vi blant dem vi før omtalte som ekte stjerne, nemlig filmstjerner fra Hollywoodlerretet, at flere velger å ikke dele livet sitt på sosiale medier.

En av dem er datteren til kvinnen på vårt historiske svart hvitt bilde. Hun er svært lik sin mor av utseende, og mor og datter har også spilt inn film sammen. Heller ikke barnebarnet til vår historiske venninne er etter hva vi kan se å finne på sosiale medier.

Filmsynd

Mormor har et franskklingende etternavn, selv om hun er amerikansk og ble født i Illinois i 1950. Døpenavnet var Marcia Lynne, men hun tok senere et annet kunstnernavn, og har spilt i filmer som Lookin' To Get Out og The Man Who Loved Women.

I 2001 spilte hun og datteren mot hverandre i filmen Original sin.

Datteren har en lengre merittliste på lerretet, og regnes av mange som en av 2000-tallets aller største stjerner. Hun har engasjert seg i nødhjelp og som FN-ambassadør, og er kjent for å være barnekjær.

Begge skilt

På kjærlighetsfronten har verken mor eller datter fått det til å vare, og begges ekteskap endte i skilsmisse. Siden de begge giftet seg med høyprofilerte skuespillermenn, datteren om og om igjen, vakte det offentlighetens interesse da de respektive bruddene var et faktum.

Marcia Lynne hadde vært gift i fem år og fått en datter, da hun skilte seg i 1976. Utroskap skal ha vært årsaken, noe mannen hennes også skal ha innrømmet i et intervju.

SKANDALEOMBRUST: Ekteskapet mellom vår venninne og hennes mann varte kun i noen korte år. FOTO Globe Photos/REX/NTB
SKANDALEOMBRUST: Ekteskapet mellom vår venninne og hennes mann varte kun i noen korte år. FOTO Globe Photos/REX/NTB Vis mer

Datteren, med et englelignende navn – nei vi snakker ikke om Gabriella – var i oppveksten stadig på besøk hjemme hos tungvektsbokseren Muhammad Ali, ettersom faren hennes var venn med ham. Alis kone skulle senere fortelle i et intervju at hun skiftet bleier på vår unge venninne da hun var liten, ettersom Marcia Lynne ofte var der på besøk med datteren, mens mannen hennes og Ali gikk på byen og traff damer.

Takket faren

Mannen til vår historiske venninne hadde lenge et trøblete forhold til datteren, og skal blant annet ha påstått at datteren har psykiske problemer. Selv kuttet datteren faren ut i mange år, og unnlot å kommentere forholdet. I andre enden takket hun faren under en prisutdeling i unge år, og skal ha kalt ham «en god skuespiller, men en enda bedre far».

Om vi går til barnebarnet i familiesagaen, ser vi at også hun er som snytt ut av nesa på bestemor Marcia Lynne. Hun har holdt en lav profil, med unntak av moren og farens filmpremierer, der hun har deltatt med sine søsken.

Og det er ikke en hvilken som helst søskenflokk. Vår unge venninnen er den førstefødte i en familie med etter hvert seks barn. Hun ble født den 27. mai 2006 i Swakopmund i Namibia, i et forsøk på å unnslippe fotografene.

I VOKS: De ekte bildene av den nyfødte kjendibabyen ble solgt for skyhøye summer. Vi nøyer oss derfor med bilde av voksdukken vår unge venninne, på Madame Tussauds. FOTO: Scott Gries/Getty Images/AFP/NTB
I VOKS: De ekte bildene av den nyfødte kjendibabyen ble solgt for skyhøye summer. Vi nøyer oss derfor med bilde av voksdukken vår unge venninne, på Madame Tussauds. FOTO: Scott Gries/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

De første bildene av babyen ble solgt til magasinene People og Hello! for henholdsvis 4,1 og 3,5 millioner dollar, noe som var et rekordhøyt beløp for kjendisbilder. Foreldrene donerte pengene til UNICEF.

Fyllekuler på fly?

Har du skjønt hvem vi snakker om? Ikke? Vi tar et hint til.

Skilsmissen mellom moren og faren i 2019 skapte skandaleoppslag, med påstander fra moren om utagerende oppførsel og fyllekuler. Deler av dramaet skal ha utspilt seg ombord i et fly.

Fansen har siden vært delt i to leire, de som heier på moren, og de som heier på faren. Og det har ikke vært lett å vite hvem man skal tro på, ettersom begge har skyhøy stjernestatus, med roller i de aller største filmene.

Vi snakker selvsagt om …

(Tam ta ta tam …)

Angelina Jolie, datteren Shlloh Nouvel Jolie Pitt og hennes mormor Marcheline Bertrand.

FAMILIELIKHET: Ingen tvil om at disse damene er i slekt. Fra venstre Marcheline Bertrand, Angelina Jolie og Shiloh Jolie Pitt. FOTO: Kollasje NTB-bilder
FAMILIELIKHET: Ingen tvil om at disse damene er i slekt. Fra venstre Marcheline Bertrand, Angelina Jolie og Shiloh Jolie Pitt. FOTO: Kollasje NTB-bilder Vis mer

Marchline var gift med skuespiller Jon Voight, som hun altså fikk Angelina og sønnen James Haven med.

Angelina var gift med Brad Pitt i perioden 2014 til 2019, og deres førstefødte av parets tre biologiske barn var altså Shiloh.

Shiloh har alltid skilt seg ut seg ut i søskenflokken på seks, ikke bare for sin likhet med moren. Som liten gikk hun ofte kledd i dress og slips, med en kort frisyre.

I 2023 ble hun fanget av kameralinsene, da hun gjorde ærender i butikken, ikledd joggedress og med snauklipt hår.

Men uansett frisyre og klesstil, ser man bilde av Shiloh ved siden av moren og bestemoren, er det ingen tvil om hvem hun har arvet utseendet etter. Riktignok mener mange at hun har trekk også etter pappa Brad, men ingen kan unngå å se at datter, mor og mormor deler sterke familietrekk.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer