Lourdes Leon

Ser du hvem hun er datteren til?

23 år gamle Lourdes Maria Ciccone Leon hylles av sin superstjerne-mamma: -Jeg er grønn av misunnelse fordi hun er fantastisk dyktig i alt hun gjør.

LOURDES LEON: Madonnas datter gjør det svært godt som modell og har nettopp landet en stor kampanje for Adidas. Foto: NTB Scanpix
LOURDES LEON: Madonnas datter gjør det svært godt som modell og har nettopp landet en stor kampanje for Adidas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste dagene har det dukket opp flere saker i nettaviser- og magasiner rundt om i verden som omhandler den 23 år gamle datteren til Madonna (62).

Flere av disse publikasjonene påpeker den slående likheten mellom de to. Så du at det var Madonnas datter på bildet over?

23-åringen Lourdes Maria Ciccone Leon har ikke fulgt i mammas fotspor som artist, men gjort som flere andre kjendisbarn og begitt seg ut i modellindustrien. Nylig landet hun blant annet en stor kampanje for Stella McCartneys nye Adidas-kolleksjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer