Kjendisdatter

Ser du hvem hun er datteren til?

Du verden så fort tiden har gått!

ÅRENE GÅR: Faren er en av historien store musikknavn. Selv har hun gått en helt annen vei. FOTO: Skjermdump/Instagram
ÅRENE GÅR: Faren er en av historien store musikknavn. Selv har hun gått en helt annen vei. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Da faren hennes slo gjennom som en supernova på musikkhimmelen på 90-tallet, sto en hel verden måpende og spurte seg: Hva var det som traff oss nå?

Sjelden hadde noe så munnrapt stått på en scene. Og i en sjanger der mange av de største artistene var av farget opprinnelse, ble den heller lyslette, men akk så harmdirrende artisten noe av en sensasjon.

I 2014 satte han verdensrekord på antall ord i en låt, hele 1560 ord, noe som betød mer enn fire ord i sekundet.

Inspirert av familiekriser

Tekstene handlet om det personlige, mye hentet fra egne familieforhold, og datteren var muse for mange av tekstene, som var fulle av kjærlighetserklæringer og lovnader om at han skulle passe på henne.

Ja, ikke bare lovet han å beskytte henne fra livets farer, vår venn var heller ikke redd for å lage plater om de mindre flatterende sidene ved familielivet.

Som for eksempel sin egen oppvekst, der han hevdet moren drakk og misbrukte piller, og at stefedre slo. Videre laget han flere låter om skilsmisse fra kona som han faktisk giftet seg med to ganger, og om dragkampen som siden utspilte om datteren.

Personene vi er ute etter er selvsagt … Eminem og datteren hans Hailie.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Mye krangel

Hailie Jade Scott ble født i 1995, men bare noen måneder senere gikk faren Eminem, aka Marshall Bruce Mathers III., og moren Kimberly Anne Scott hver til sitt, noe som endte i en skittentøyvask, som også ble inspirasjon for mange av tekstene til Eminem.

Hva Hailie selv mener om å være muse for noen av de mest solgte låtene gjennom tidene, vites ikke, men selv har hun valgt å ikke gå i sin musikalske fars fotspor.

Psykolog

26-åringen gikk ut av psykologistudiene ved Michigan State University med en GPA på hele 3,9, og da pappa Eminem ble intervjuet på «Hotboxin’ with Mike Tyson» i 2020 fortalte han om hvor stolt han var over Hailie.

– Det er virkelig helt vilt, sa han, og siktet til hvor stor datteren hans er blitt.

Eminem var selv 24 år da han fikk Hailie med ungdomskjæresten Kim. På det tidspunktet levde paret et trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste flyttet familien på tre inn i en husvogn sammen med moren til Eminem.

Det kan virke som om Eminem er glad for at ikke Hailie har valgt å få barn tidlig:

– Ingen barn, svarte Eminem da Mike Tyson spurte om Hailie hadde familie.

– Bare en kjæreste. Hun gjør det bra.

Følgerskare

Hailie er aktiv på Instagram under navnet @hailiejade, med over to millioner følgere, og på TikTok går hun under navnet Hailie_jade_.

Hun har hundene Lottie og Wolf, av rasen shiba isu, og deler stadig øyeblikk fra livet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer