Kjendisbarn

Ser du hvem hun er datteren til?

I likhet med faren har hun valgt et liv i rampelyset

DYREKJÆR: Hun ble født i 2000, og foreldrene skilte seg bare ett år senere. FOTO: NTB
DYREKJÆR: Hun ble født i 2000, og foreldrene skilte seg bare ett år senere. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Han var kanskje ikke den mest opplagte farskandidaten da karrieren skjøt fart. Musikken hadde slått an over store deler av verden, og de litt mollstemte superhitene ble på mange måter lyden av 90-tallet.

Men skandalene sto i kø, og den mildt sagt festglade musikeren kranglet høylytt både med andre band, søsken, fans (!) og mediene. Mang en journalist har funnet ham vanskelig, for ikke å si umulig å intervjue, men hans særegne humor gjør intervjuer med ham svært underholdende å se på.

På fylla

Han har vært åpen om narkotikamisbruk på 90-tallet, og har blant annet sagt om årene 1993 til 1998:

– Jeg husker knapt noe.

Og det forklarer kanskje hvorfor han i 1995 skal ha bestilt en skreddersydd 1967 Mark 2 Jaguar. Og siden hadde glemt hele greia da bilen ble levert til ham halvannet år senere.

Det hører med til historien at vår mann ikke engang har sertifikatet.

Om de mørke, turbulente årene har videre sagt:

– Jeg likte dop. Jeg var god på det. Men jeg hadde panikkangstanfall i et år, og jeg sluttet fordi jeg bestemte meg for det. Når du tar en sånn beslutning er det ganske lett.

Ble far

At han ble far har han nok ikke glemt. I 2000 fikk han datteren Anais med kona Meg Mathews. De to hadde møttes i 1994 gjennom Megs venninne, som han datet på den tiden og forlot til fordel for Meg.

Året etter at Anais ble født, gikk imidlertid paret hver til sitt, og også denne gang var en tredjepart involvert. Etter skilsmissen hevdet vår mann at han egentlig ikke hadde vært utro, men hadde sagt det, kun for å få fart på skilsmissen.

Med sin nåværende kone Sara MacDonald fikk han sønnene Donovan og Sonny.

Dyrekjær

Datteren Anais viste tidlig et stort engasjement for dyr, og som femåring deltok hun sammen med moren i en kampanje for å hindre utryddelse av pattedyr.

TIDLIG KRØKES: Anais og moren Meg Mathews på vei til Hyde Park sports Centre i 2005 for å sparke i gang en kampanje for å hindre utryddelse av pattedyr. FOTO: NTB
TIDLIG KRØKES: Anais og moren Meg Mathews på vei til Hyde Park sports Centre i 2005 for å sparke i gang en kampanje for å hindre utryddelse av pattedyr. FOTO: NTB Vis mer

Kjærligheten til dyr ble også tydelig da hun poserte med en valp på den røde løper under Hearing Dog Awards som 11-åring.

Stilig datter

I motsetning til faren, som har en heller rufsete stil, ble den unge damen fort litt av en fashionista. Allerede da hun var 13 satt hun på første rad på visningene til de store motehusene, sammen med navn som Miley Cyrus og Peaches Geldof.

I dag er det imidlertid hun som viser frem klærne. Anais er nemlig fremgangsrik modell, med oppdrag for flere store motehus, blant annet Dolce & Gabbana.

STILSIKKER: Anais på The Fashion Awards i Royal Albert Hall i 2021. FOTO: Richard Young/Shutterstock/NTB
STILSIKKER: Anais på The Fashion Awards i Royal Albert Hall i 2021. FOTO: Richard Young/Shutterstock/NTB Vis mer

Vi snakker selvsagt Anais Callagher (21), datteren til famøse Noel Gallagher i skandalebandet Oasis.

Og ser man nærmere etter er det tydelig at Anais ligner på sin berømte far.

FAMILIELIKHET: Anais Gallagher sammen med pappa Noel, og kjæresten hans Sara Macdonald på premieren av filmen «Arthur» i 2010. FOTO: NTB
FAMILIELIKHET: Anais Gallagher sammen med pappa Noel, og kjæresten hans Sara Macdonald på premieren av filmen «Arthur» i 2010. FOTO: NTB Vis mer

Det gode liv på landet

Deler av tiden bor Anais på landet med kjæresten Julius Roberts (29). Sammen driver de en økologisk gård i idylliske Dorset sørvest i England. På Instagram legger Anais stadig ut bilder av det heller lite glamorøse gårdslivet, med gjørme, fjøsarbeid, mating av kopplam og produksjon av løk.

Og i likhet med sin far er ikke Anais skåren for tunga. Da hun la ut et bilde av et herskapshus, som i rettferdighetens navn ikke var hennes, kritiserte en fan henne for å flashe rikdom, mens folk dør av fattigdom rundt i verden. Anais svarte, i kjent Callagher-stil:

«Hva i helvete driver du med? Dette er et bilde fra Pinterest!»

Og lenger ned i kommentarfeltet fortsatte hun:

«Hvorfor er folk så rare. Dette er ÅPENBART ikke mitt hus».

Den rampete arven etter pappa kom også til uttrykk da hun delte følgende minne fra ungdomsskoledagene:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer