Kjendisbarn

Ser du hvem hun er datteren til?

Liv (20) har valgt å gå i sin berømte mors fotspor.

TAR ETTER MOR: Liv har foreldre som begge jobber i filmbransjen. Nå satser hun selv på en karriere som skuespiller. FOTO: NTB
TAR ETTER MOR: Liv har foreldre som begge jobber i filmbransjen. Nå satser hun selv på en karriere som skuespiller. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hennes mor har tråkket opp veien før henne, slik at Liv (20) kan gå inn i 20-årene og se at det er mulig å leve ut skuespillerdrømmen. Moren hennes har spilt i en rekke filmer og serier siden hennes debut på tv-skjermen i serien The Edge of the Night i 1984.

I 2015 omtalte Time Magazine skuespilleren som en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden, og The New York Times har beskrevet henne som en av de største skuespillerne i det 21. århundre.

Hun ble uteksaminert fra Boston University i 1983 og karrieren skjøt fart tidlig på 90-tallet. På denne tiden var hun gift med skuespiller og regissør John Gould Rubin (71). I 2003 giftet hun seg med den 10 år yngre regissøren Bart Freundlich (52) som hun siden har fått barna Liv og Caleb (24) sammen med.

Hun er også et kjent navn innen litteraturen – nemlig som barnebokforfatter. Bøkene hennes om «Freckleface Strawberry» har blitt bestselgere i USA.

Bemerkelsesverdige skuespillerprestasjoner

Med en lang karriere bak seg har 62-åringen en solid merittliste innen filmbransjen å vise til. Hun er blant annet kjent fra filmer som Laws of Attraction (2004), Crazy, Stupid, Love (2011) og som President Alma Coin i The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (2014) og The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer