Kjendisdatter

Ser du hvem hun er datteren til?

Carys holdt seg lenge unna rampelyset, men gjør nå suksess på egen hånd.

KJENDISDATTER: Carys er oppvokst med foreldre som har lang fartstid i filmbransjen. FOTO: NTB
KJENDISDATTER: Carys er oppvokst med foreldre som har lang fartstid i filmbransjen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det følger med noen privilegier å være datter av to meget suksessrike foreldre med hver sine Oscar-statuetter, men det blir også store sko å fylle. Carys foreldrene har gjort stor suksess som skuespillere i Hollywood og har lang fartstid i filmbransjen.

Det kan være en fordel å ha kjendisforeldre dersom du selv ønsker å gå den karriereveien. Carys var derimot lenge vært bevisst på det å holde seg unna rampelyset, før hun de siste årene i større grad har stilt opp på rød løper og i medier sammen med foreldrene sine.

Lang merittliste

Moren er en britisk skuespiller, opprinnelig fra Wales. 52-åringen startet sin karriere med oppsetninger i London, og slo gjennom på det store lerretet da hun spilte hovedrollen i «Zorro» (1998).

Hun fikk rollen etter at regissør Steven Spielberg lot seg imponere av hennes medvirkning i miniserien «Titanic» (1996). På denne tiden hadde hun spilt i en rekke filmer og serier, men det var først som et resultat av Zorro hun skapte seg et navn i Hollywood.

I etterkant har hun vært å se i filmer som «Chicago» (2002) – som hun vant Oscar for beste kvinnelige birolle – «The Haunting» (1999) «Ocean's Twelve» (2004) og «Traffic» (2000), for å nevne noen.

I sistnevnte var hun gravid med Carys, og foreslo for manusforfatter Steven Soderbergh å skrive inn at rollefiguren hennes skulle være gravid, noe han syntes var en god idé.

Har vunnet to Oscar-priser

Faren har slått seg opp som en av de største filmprodusentene i Hollywood, med flere år bak seg som skuespiller. Han har vunnet hele tre høythengende Golden Globe-priser for sitt arbeid.

Han var gift med filmprodusent Diandra Luker fra 1977 til 2000 og de to fikk sønnen Cameron sammen. Faren nærmer seg nå 78 år og har vært gift med Carys' mor siden år 2000, tre år før Carys kom til verden. Da hadde de allerede sønnen Dylan (22) sammen. 77-åringen er oppvokst i New Jersey, hvor familien også bor den dag i dag.

Aller mest kjent er han for hovedrollen i «Wall Street» (1987) som han vant Oscar for. Det var hans andre Oscar i rekken etter å ha vunnet «Best Picture»-kategorien for «One Flew Over the Cuckoo's Nest» (1975).

Duoen har vært et solid par i over 20 år, noe som ikke er en selvfølge i Hollywood.

Har du gjettet hvem foreldrene til Cary er?

Det er selvfølgelig Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas!

STERK DUO: Catherine Zeta-Johnes tok følge med mannen sin da han ble tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2018. FOTO: NTB
STERK DUO: Catherine Zeta-Johnes tok følge med mannen sin da han ble tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2018. FOTO: NTB Vis mer

Carys Zeta Douglas (19) følger både i foreldrenes og brødrenes fotspor. Hennes eldre halvbror, Cameron, er skuespiller som foreldrene.

19-åringen har spilt teater gjennom hele oppveksten, som har resultert i flere mindre roller i tv-serier. I 2018 debuterte hun i Entertainment Tonight som ble etterfulgt av en opptreden i tv-programmet «Extra».

Broren Dylan studerer statsvitenskap ved Brown University, noe Carys også har planer om. De har et nært forhold og hun omtaler broren sin som en «innebygd bestevenn» i sitt siste innlegg på Instagram:

Oppdrag sammen med moren

Samtidig har hun vært å se på catwalken og i større kampanjer for noen av de store klesdesignerne – hun stilte blant annet i en Fendi-kampanje sammen med moren sin.

Catherine og Carys har et tilsynelatende godt forhold, og deler til stadighet rørende meldinger til hverandre i sosiale medier.

Om ikke kjendisdatteren allerede har skapt et navn for seg selv i moteindustrien, er hun på god vei og samarbeider med flere av de store motehusene som Versace og Chanel.

Skuespiller og modell - og influenser!

Og med det gjemmer hun seg ikke lenger fra rampelyset. Hun deler ivrig fra livet sitt i sosiale medier, og på Instagram har hun over 170 tusen følgere.

Til tross for at hun trengte en Instagram-pause i sommer, skrev hun nylig et innlegg om at hun er tilbake på bildedelingsplattformen.

«Det er ikke noe problem i å vise frem en mer tiltalende side av livet, men jeg begynte å se på Instagram som noe jeg burde holde på med, fremfor noe jeg ønsker å gjøre - så teit! Jeg elsker disse minnene og jeg vil vise dem frem», skrev den reflekterte 19-åringen sammen med en rekke hyggelige minner fra sommeren så langt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer