Kjendisdatter

Ser du hvem hun er datteren til?

Carys holdt seg lenge unna rampelyset, men gjør nå suksess på egen hånd.

KJENDISDATTER: Carys er oppvokst med foreldre som har lang fartstid i filmbransjen. FOTO: NTB
KJENDISDATTER: Carys er oppvokst med foreldre som har lang fartstid i filmbransjen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det følger med noen privilegier å være datter av to meget suksessrike foreldre med hver sine Oscar-statuetter, men det blir også store sko å fylle. Carys foreldrene har gjort stor suksess som skuespillere i Hollywood og har lang fartstid i filmbransjen.

Det kan være en fordel å ha kjendisforeldre dersom du selv ønsker å gå den karriereveien. Carys var derimot lenge vært bevisst på det å holde seg unna rampelyset, før hun de siste årene i større grad har stilt opp på rød løper og i medier sammen med foreldrene sine.

Lang merittliste

Moren er en britisk skuespiller, opprinnelig fra Wales. 52-åringen startet sin karriere med oppsetninger i London, og slo gjennom på det store lerretet da hun spilte hovedrollen i «Zorro» (1998).

Hun fikk rollen etter at regissør Steven Spielberg lot seg imponere av hennes medvirkning i miniserien «Titanic» (1996). På denne tiden hadde hun spilt i en rekke filmer og serier, men det var først som et resultat av Zorro hun skapte seg et navn i Hollywood.

I etterkant har hun vært å se i filmer som «Chicago» (2002) – som hun vant Oscar for beste kvinnelige birolle – «The Haunting» (1999) «Ocean's Twelve» (2004) og «Traffic» (2000), for å nevne noen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer